Бъдещите тенденции в строителството.Изградете бизнеса си с авангардни решения.Научете повече тук.

Безкабелни прахосмукачки за работния обект

Революционните батерии Nuron означават, че можете да работите без кабели и без компромис в мощността на засмукване: разгледайте всички безкабелни прахосмукачки и преносими прахосмукачки тук

Революционните батерии Nuron означават, че можете да работите без кабели и без компромис в мощността на засмукване: разгледайте всички безкабелни прахосмукачки и преносими прахосмукачки тук
Безкабелна прахосмукачка VC 10L-22 Безкабелна прахосмукачка за мокро/сухо почистване с висока способност на засмукване с опционална раница за почистване на строителни обекти – клас L (платформа батерии Nuron)
професионалист използва безкабелна прахосмукачка за отстраняване на праха при извършване на къртене

Открийте безкабелните прахосмукачки

Бързо почистване и по-голям контрол на праха с удобството на гъвкавото решение

Не можете да избегнете генерирането на прах, но можете да го контролирате – без значение от мястото, на което работите. Нашите безкабелни прахосмукачки с HEPA помагат за осигуряване на по-чисти, безопасни, ефективни и съвместими с OSHA работни обекти.

И благодарение на ефективността и гъвкавостта на платформата Nuron, вече можете да постигнете мокро и сухо безкабелно прахоулавяне, дори когато не разполагате с електрическа мощност.

Прахосмукачки, работещи на батерии, за почистване в движение

По-голяма безопасност

Не е необходим електрически контакт, за да сте в състояние да осигурите съответствие със здравните норми и изискванията за безопасност по отношение на приложенията за пробиване и рязане – нашите високоефективни прахосмукачки работят на безкабелната платформа Nuron.

По-висока производителност

Работите по-добре и с по-малко прекъсвания. Нашите безкабелни прахосмукачки могат да ви помогнат да подобрите видимостта на работните обекти, да спестите време при почистване и да удължите експлоатационния живот на уреда.

Повече удобство

Независимо дали ги пренасяте, хващайки ги за дръжката, ремъка или ги слагате в чанта, нашите безкабелни прахосмукачки са мобилни и удобни и работят с нашата платформа Nuron за широка гама батерии от 22 V.

професионалист, който шлифова бетонна стена и на гърба си носи безкабелна прахосмукачка

Мокро и сухо безкабелно почистване

VC 10-22: чрез силата на Nuron се осигурява истинско безкабелно изсмукване на прах

С по-ниско тегло, по-малък контейнер и дизайн на конструкцията за гърба по избор, VC 10-22 осигурява допълнителна мобилност, където и да се наложи да приложите процес на изсмукване на прах в съответствие с OSHA – мокро или сухо.

Но не правете компромиси с мощността за сметка на удобството: високата производителност на батерията Nuron VC 10-22 помага да се осигури до 140 CFM мощност на засмукване и осигуряване на практически безпрашна работа. А вие ще работите по-ефективно благодарение на автоматичното почистване на филтъра.

работник, който се движи в строителен обект с безкабелна прахосмукачка, поставена на рамото му

Не разполагате с контакт? Няма проблем

Вместо това почистете работното си място с безкабелна прахосмукачка

За почистване на сух прах и кратковременно пробиване и зачистване при изсмукване на прах, където няма налично електрическо захранване, VC 5-22 е съвместима с OSHA безкабелна прахосмукачка с контейнер с вместимост 3,8 л (един галон), който можете да пренасяте с ремък на рамо за по-удобно пренасяне.

ПОЗВОЛЯВА СЪВМЕСТИМОСТ С OSHA

Поддържайте вашия работен обект чист и отговарящ на изискванията, като съчетаете нашите чистачи за безкабелни прахосмукачки с интегрирано решение за управление на праха при извършване на рязане, пробиване, пробиване с боркорона и други.

Поръчайте други прахоулавящи системи

НУЖДАЕТЕ СЕ ОТ КАБЕЛНА ПРАХОСМУКАЧКА?

Отстранявате тежък прах и мокра каша, отделяни при шлифоване, рязане, пробиване и пробиване с боркорона бързо и ефективно с нашите кабелни прахосмукачки с висока мощност и голям капацитет.

Поръчайте кабелни прахосмукачки

ДОВЕРЯВАМЕ СЕ НАПЪЛНО НА НАШИТЕ МАШИНИ

Не очакваме машините ни да покажат неизправност, но ако все пак това се случи, на разположение сме да помогнем. Ще получите обслужване на вашата прахосмукачка за период от две години, без да е необходимо да заплащате нищо, след което ще получите и доживотна гаранция и ограничение на ремонтните разходи.

Научете повече за нашата услуга за ремонт на машини