ПРОЕКТАНТСКИ СОФТУЕР, ПРИЛОЖЕНИЯ И BIM РЕШЕНИЯ

От проекта, изграждането до управлението на сградата

Искате ли да направите строителните си проекти по-прости, безопасни и по-продуктивни? Подобрете начина си на работа чрез автоматизация на сложните изчисления и минимизиране на нуждата от инженерна експертиза.

Направете проектите си по-сигурни, като изключите ръчното прехвърляне на данни и потенциални грешки.

Изгответе по-добри проекти с BIM планиране в офиса, за да предотвратите несъответствия и да спестите време на обекта. Приложенията базирани на облачен сървър позволяват да подобрите съвместната работа в екипа по проекта и да имате достъп в реално време до данните на проекта. 

Софтуерът за проектиране, приложенията и BIM решенията на Hilti, базирани на изпитани и одобрени технологии на Hilti, международни стандарти и методи за проектиране на Hilti, те Ви осигуряват безопасни и надеждни проектантски приложения.

Доверете се на инженерите и персонала в офиса на Hilti, които ще работят с вас на обекта, онлайн или по телефона в повече от 120 държави по света.

КОИ ПРОДУКТИ НА HILTI СЕ ПОКРИВАТ ОТ ПРОЕКТАНТСКИЯ СОФТУЕР BIM

СОФТУЕР ЗА ИЗЧИСЛЕНИЕ НА АНКЕРИ

СОФТУЕР ЗА ИЗЧИСЛЕНИЕ НА АНКЕРИ

Проектирайте анкери и cast in” елементи, базови планки и парапети.

Прочетете повече
СОФТУЕР ЗА ИЗЧИСЛЕНИЕ НА ДОПЪЛНИТЕЛНО НАСАЖДАНЕ НА АРМИРОВКА

СОФТУЕР ЗА ИЗЧИСЛЕНИЕ НА ДОПЪЛНИТЕЛНО НАСАЖДАНЕ НА АРМИРОВКА

Hilti PROFIS Rebar изчислява широка гама от приложения за армировка като използва Еврокод 2 и методи за проектиране на Hilti.

Прочетете повече
Hilti installation software

СОФТУЕР ЗА ПРОЕКТИРАНЕ НА ИНСТАЛАЦИОННИ СИСТЕМИ

Изчислете, специфицирайте и поръчайте каквото Ви е необходимо за изграждане на опорни конструкции за инсталационни трасета.

Прочетете повече
HILTI BIM/CAD БИБЛИОТЕКА

HILTI BIM/CAD БИБЛИОТЕКА

Влезте в изчерпателната BIM/CAD библиотека с 2D и 3D модели на продукти на Hilti на нашия сайт или чрез партньорите ни AutoCAD ®, Revit ®, Tekla, Dlubal и bimobjects.com.

Прочетете повече