HILTI СОФТУЕР ЗА ОРАЗМЕРЯВАНЕ НА ДЮБЕЛНИ ВРЪЗКИ

Проектиране на комбинирана греда

Hilti Shear Connector Design Software

Hilti софтуерът за оразмеряване на дюбелни връзки помага на инженерите лесно да проектират комбинирани стомано-стоманобетонни греди, съгласно Еврокод.

Всичко, което трябва да направите, е да въведете параметрите за оразмеряването според монтажната схема, да определите комбинациите на натоварване и позиционирането на конекторите. Тогава окончателния доклад ще Ви покаже описание на Вашите изчисления и чертежи, които да помогнат с монтажа на обекта. 

С Hilti софтуера за оразмеряване на дюбелни връзки, Вие можете да:

 • Увеличете Вашата производителност. Забравете импровизираните таблици или оразмеряването на ръка, което отнема много време – сега можете да извършите изчисления за минути, без да се притеснявате за безопасността или прецизността на изчисленията.
 • Увеличете своята рентабилност. Оптимизирайте инвестицията на обекта с конкурентна, надеждна и одобрена алтернатива на отнемащите време заварени дюбели.
 • Бъдете уверени, че вие ще получите подкрепа от Hilti по време на процеса. Монтажниците лесно могат да се ориентират как да монтират конекторите чрез инструкциите за позициониране в доклада. И в случай на необходимост от съдействие, нашите колеги отТехнически отдел и отдел Продажби винаги са тук, за да Ви помогнат.    

Извършете прецизно оразмеряването според Вашите данни:

 • Вътрешна и крайна прости греди с персонализирана геометрия на стоманен профил и клас стомана
 • Бетон с нормално тегло или лек бетон
 • Масивна плоча (с или без подпора) или плоча с профилирана ламарина
 • Разпределени товари, линейни товари и точкови товари
 • Условия с и без подпиране по време на строителството
 • Оразмеряване в пластичен стадий с пълна и с частична степен на взаимодействие
 • Проверки на огъване и срязване, включително  и проверки на стеблото за странично измятане. 

Създаване и архивиране на данни на проект

Hilti софтуера за оразмеряване на дюбелни връзки помага да се изготви лесно документацията. Запазете, преразгледайте и поправяйте проекти в среда, която лесно може да се редактира .

Споделете с колеги

Запазете вашия проект, експортирайте го и споделете с Вашите колеги. Няма нужда от допълнително инсталиране - ще е необходимо Вашите колеги просто да поръчат софтуера от нашия местен уеб сайт Hilti, за да започнат да използват приложението.

Съответствие с нормите

За всеки проект, безопасността и надеждността се осигуряват с помощта на прилагането на правилните норми за проектиране в комбинация със съответния правилен продукт. Hilti софтуера за оразмеряване на дюбелни връзки Ви предлага и двете. Той използва актуализирани Еврокодове и съответните Национални Приложения в комбинация с единствения тангенциален конектор на пазара, притежаващ с Европейска Техническа Оценка (ЕТА).  

HILTI СОФТУЕРЪТ ЗА ОРАЗМЕРЯВАНЕ НА ДЮБЕЛНИ ВРЪЗКИ Е БЕЗПЛАТНО ОНЛАЙН ПРИЛОЖЕНИЕ ЗА РЕГИСТРИРАНИТЕ КЛИЕНТИ НА HILTI

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ

 • Лицензиране: Единичен Потребителски Лиценз
 • Съвместим с: Chrome и Firefox
 • Изисквания за системата: Може да работи с Chrome и Firefox

ДОСТЪП ДО HILTI СОФТУЕР

Можете безплатно да получите достъп до Hilti софтуера за оразмеряване на дюбелни връзки тук в Hilti онлайн. Просто се регистрирайте, като попълните формуляра по-долу или влезте в профила си, ако вече сте регистрирани. Нашите колеги от Клиентско обслужване и Техническият отдел ще се свържат с Вас за детайли по активацията на софтуера. 

ПОПИТАЙТЕ ИНЖЕНЕР