Регистрирайте се на HILTI.BG.Открийте предимствата на Вашия онлайн акаунт.Научете повече

Вложки за уреди

Вижте как вложките за нашите електрически уреди са проектирани да работят по-бързо, по-здраво и по-дълго: пробивни свредла, секачи, боркорони, абразиви и дискове за рязане

Консумативи за машини

Консумативи за машини

Искате ли да извлечете максимума от Вашите Hilti машини? Просто вземете нашите качествени консумативи.

Работете по-бързо и по-дълго с високопроизводителни, издръжливи консумативи на Hilti, проектирани да извадят най-доброто от Вашите Hilti машини. От свредла до дискове, и много повече, нашите консумативи Ви помагат да свършите работата както трябва.

И тъй като знаем, че не всички работни места, проекти и бюджети са еднакви, ние предлагаме опции Standard, Premium и Ultimate – за да Ви помогнем да получите консуматива, от който наистина се нуждаете.

Защо да изберете Hilti консумативи за Вашите машини?

Надеждност за всички Ваши обекти

Надеждност за всички Ваши обекти

От накрайници и битове до шила, от диамантни до чашковидни дискове, имаме консумативи, на които можете да разчитате.

Консумативи според Вашите нужди

Консумативи според Вашите нужди

Благодарение на нашето богато портфолио, Вие можете лесно да избирате между различни опции Standard, Premium или Ultimate.

Обща производителност на системата

Обща производителност на системата

Всички наши консумативи са проектирани за оптимална работа с машините на Hilti, така че Вие ​​получавате една високоефективна система.

Водеща в индустрията гаранция

Водеща в индустрията гаранция

Нашите свредла за пробиване в бетон и много от нашите диамантени консумативи са гаранционни, ако има проблем с материалите или изработката.*

Цветово различаване за по-лесен избор на консуматив

Цветово различаване за по-лесен избор на консуматив

Три категории, три нива на производителност, три ценови предложения

Изборът на правилният консуматив за Вашата работа може да е труден. За да Ви помогнем лесно да разбирате нашата гама от консумативи, ние ги класифицирахме в три групи въз основа на производителност и цена. Просто съобразете нуждите си с едно от нашите три различни продуктови категории.

Hilti качество на икономична цена

Standard

 • Стандартна линия за основни приложения
 • Hilti качество на икономична цена
Първокласна производителност за широк спектър от приложения

Premium

 • Premium линия за широк спектър от приложения
 • Висока производителност, здравина и живот
Най-добра производителност за специфични приложения

Ultimate

 • Най-добрата линия за основни и специфични приложения
 • Най-висока производителност, здравина и живот
Ударни свредла

Ударни свредла

Ударни свредла и боркорони SDS Plus и SDS Max за бетон и зидария

Ние създадохме геометрията на главата и дизайна на спиралата на нашите ударни свредла за допълнителна издръжливост, така че да можете да пробивате в бетон по-бързо, по-точно и по-безопасно за по-дълго време.

Не очаквате да ударите арматура? Изберете нашите опции Premium TE-C (SDS-Plus) и TE-Y (SDS-Max). За стоманобетон или пробиване през арматурa, нашият Ultimate TE-CX с изцяло твърдосплавна глава предлага до 30% по-дълъг живот от другите ни свредла SDS-Plus. Нашето свредло TE-YX разполага и с изцяло твърдосплавна глава за постоянно по-бързо пробиване, допълнителна здравина и по-дълъг живот.

Диамантни дискове за ъглошлайфи

Диамантни дискове за ъглошлайфи

По-бързо, по-гладко рязане във всичко - от тръби до стоманобетон

За ежедневно рязане изберете нашият универсален диамантен диск Standard P. Или изберете гамата Premium SP за по-бързи и гладки срезове в по-здрави основни материали като стоманобетон.

Искате отлично представяне в бетон, зидария и камък? Нашият универсален диамантен диск SPX включва прецизно поставени диаманти (технология Equidist) за по-високи скорости на рязане и максимално отстраняване от основния материал. Рязане на метал? Получете от 30 до 100 пъти по-дълъг живот от абразивните дискове с нашите SPX диамантни дискове за рязане на метал.

Ножове за реципрочен трион

Ножове за реципрочен трион

От универсални до издръжли дискове с дълъг живот

От тухла до метал до заковано с пирони дърво: каквото и да режете, ние разполагаме с нож за реципрочен трион за тази работа.

Нашите стандартни ножове включват икономични биметални остриета с различни дължини за допълнителна гъвкавост. Premium ножовете са предназначени за по-трудни приложения. Извършвате тежко рязане? Опитайте Ultimate ножовете с карбидни върхове със специална геометрия на зъбите и разстояние за по-бърза работа. Издържайки до 50 пъти по-дълго от стандартните биметални ножове, те могат да ви помогнат да спестите пари в дългосрочен план.

Дискове за циркуляр

Дискове за циркуляр

По-дълготрайни ножове за по-бързи и гладки срезове в дърво и стомана

Нашите стандартни и първокласни дискове за циркуляр предлагат по-икономични решения за по-бързо рязане на дърво или метал.

Нуждаете се от отлична производителност? За конструкционна стомана нашият диск Ultimate X-Cut може да Ви помогне да режете до 120% по-бързо, когато се комбинира с безкабелен циркуляр Hilti. За метални листове и други тънки материали, получете до 450% повече срязове с едно зареждане благодарение на ултратънкия прорез на X-Cut. А за дърво нашите Ultimate дискове имат карбидни зъби за по-бързи и гладки срезове. Освен това покритието с ниско триене спомага за удължаване живота на диска.

Диамантени боркорони

Диамантени боркорони

Три нива на производителност на всички видове бетон

Нашата бюджетна стандартна P-U боркорона осигурява висока производителност на пробиване в повечето видове бетон, включително стоманобетон.

Но за по-бързо, по-гладко пробиване с по-малко сила на подаване изберете нашите боркорони Premium SP-H Speed ​​​​и Ultimate SPX-H Speed ​​​​: Работете до 35% по-бързо, отколкото с другите ни бокорони, благодарение на прецизно поставени диаманти и оптимизирани сегментни форми. Със SPX-H вие също така ще получите по-лесно отстраняване на ядките. Найкрайникът BL ви позволява да освободите боркорона от BL-патронника по-бързо и по-лесно.

Покритие за свредла, шила и много Hilti диамантени вложки

Водеща в индустрията гаранция за вложки

Покритие за свредла, шила и много Hilti диамантени вложки 

Ние сме горди с нашите TE-C (SDS Plus) и TE-Y (SDS Max) ударни свредла. Ако то се счупи или повреди и следата от износване все още се вижда, ние ще го заменим безплатно. Ние също така ще заменим широка гама диамантни консумативи, ако са повредени в резултат на дефекти в материалите или изработката.*

FAQs – Консумативи за машини

Мога ли да използвам Hilti консумативи на други?

Да, редица консумативи на Hilti могат да се използват с други машини. Въпреки това, за да извлечете максимума от Вашия консуматив, препоръчваме да комбинирате нашите машини с нашите консумативи. Това е така, защото ние ги проектираме да работят заедно като една високопроизводителна система.

Какво означават различните цветове за консумативите на Hilti?

Различните цветове за консумативите на Hilti се отнасят за различни категории продукти. Има три цвята: сив (Standard), черен (Premium) и червен (Ultimate).

Групите са базирани на производителност и цена. Цветовото различаване е стандартно в нашето портфолио и е предназначено да ви помогне да изберете консуматив, от която се нуждаете за вашето приложение или проект. Можете да филтрирате за продукти Standard, Premium или Ultimate в нашия онлайн каталог.

В какви основни материали мога да използвам Hilti консумативите?

Нашите консумативи са предназначени за широка гама от основни материали. Това включва:

 • свредла за бетон и зидария за тухли, бетон, гипсокартон, зидария, варовик, естествен камък и други
 • свредла за метал и дърво за широка гама основни материали, включително алуминий, ламарина, шперплат, дървен материал, дърво с пирони и други
 • диамантени боркорони за пробиване на почти всички видове бетон, включително абразивен и предварително напрегнат
 • диамантени дискове и чашкови дискове за работа с основни материали от абразивен бетон до зидария до хоросан, метал, PVC и други
 • триони за рязане на основни материали, включително алуминий, тухла, въглеродна стомана, чугун, ПДЧ, бетон, гипсокартон, неръждаема стомана и други
 • абразиви за работа с алуминий, гипсокартон, метална настилка, неръждаема стомана, дърво и други"

*Гаранционни условия за консумативи: безплатният продукт за замяна е изключителното средство за защита на клиента. Всякакви допълнителни претенции съгласно посочените гаранции за консумативи са изключени и Hilti не носи отговорност за други щети или загуби. Задължителните законови гаранционни права на клиента в случай на дефекти на продукта остават незасегнати. Hilti може по свое усмотрение и без признаване на отговорност да избере да предложи безплатна подмяна на диамантени вложки, дори ако щетите не са причинени от дефекти в материалите или изработката.