Повишаване на безопасността в строителството

Повишаване на безопасността в строителството

Предпазвайте служителите си и проектирайте по-безопасни сгради

Злополуките, нараняванията и хроничните заболявания в строителството могат да имат сериозно въздействие върху хората и компаниите. Затова никога не се задоволяваме с просто спазване на разпоредбите и регулациите, а поставяме безопасността на първо място, когато разработваме своите инструменти, услуги и софтуер. Всичките ни решения са проектирани да помагат на екипите ви да работят по-безопасно и по-удобно и да подпомагат компанията ви в проектирането на сгради, които са по-безопасни, по-устойчиви и по-трайни. 

Използване на иновативни системи за безопасност

Когато сте предпазени, можете да работите по-уверено. Нововъведенията ни в областта на безопасността започват от инструменти с активно намаляване на вибрациите (AVR) за намаляване на вибрацията на ръцете и с технология за активен контрол на момента (АTC), с която да се избегне откатът. За работната площадка предлагаме всичко от прахоулавящи системи, които съчетават инструменти и прахосмукачки, до безкабелни инструменти за закрепване BX 3, които са проектирани да бъдат по-чиста, по-тиха и практически безпрашна алтернатива на пробиването.

Системи за контрол на праха DRS Акумулаторен пистолет за пирони BX 3

Конструиране, насочено към безопасността

Трябва да проектирате анкерни системи за сеизмични условия? Имате нужда от ефективно документиране на системи за пожарозащита или монтаж на крепежни елементи? Или може би се интересувате от прилагане на строително-информационен модел, за да можете да използвате устройства за замонолитване или услуги за предварително изработване и така да избегнете нуждата от пробиване и заваряване по време на строителството? Нашите софтуерни решения могат да помогнат строителните ви проекти да бъдат по-безопасни, да спазват разпоредбите в още по-голяма степен и да се изпълняват с по-голяма продуктивност.

Софтуер за проектиране Софтуер за документация за пожарозащита Услуги за проектиране и моделиране на BIM Основно инженерно обучение

Спазване на разпоредбите за безопасност

Понякога не е лесно да се следят сложните разпоредби за здравословни и безопасни условия на труд. Нещата се променят бързо и нарушенията на мерките за безопасност могат да доведат до скъпоструващи забавяния на проекта. За да ви помогнем да спазвате разпоредбите и да намирате подходящото решение за строителните си проекти, уебсайтът на Hilti съдържа изчерпателни данни за одобренията на продукти, както и данни за нивата на прах, шум и вибрация. Можете също така да се обърнете към нас за експертен съвет.

Информация за индивидуални продукти Одобрения, общи бележки, спецификации и детайли за CAD

Обучение и сертифициране за безопасност

Ефективното обучение е от ключово значение за повишаване на безопасността на работното място и за запазване на производителността. Предлагаме широка гама от модули за практическо обучение за здраве и безопасност и курсове за техническо обучение, които могат да бъдат съобразени с вашите нужди. Обучението може да се извършва на място по ваш избор или онлайн.

Всички наши обучения

Опростете задачите по осигуряване на съответствие

Обезпечете съответствието на проектите си с разпоредбите за безопасност с помощта системата за управление на строителното оборудване ON!Track. ON!Track автоматизира и опростява задачите по осигуряване на съответствие. Когато изберете системата, можете да получавате сигнали всеки път, когато даден инструмент или оборудване се нуждаят от поддръжка, калибриране или тестване или дори когато е необходимо обучение на служители. Екипите ви също така могат да проверяват колко време могат безопасно да използват даден инструмент просто като го сканират.

Първи стъпки с ON!Track