Здраве и безопасност

Спомагаме строителните площадки да станат по-безопасни и по-ефективни.

Health and safety at Hilti

ПРОЕКТИРАНИ ДА БЪДАТ ЕРГОНОМИЧНИ И ДА ПРЕДОТВРАТЯВАТ ИНЦИДЕНТИ

Ние разбираме колко опасни могат да бъдат строителните площадки, независимо дали работите на големи височини или на труднодостъпни места.

Затова ние проектираме машините така, че да се предотвратят инциденти и да се предпази здравето на работниците, работещи с тях. Това прави строителните площадки по-безопасни, но също така пести време като осигурява продуктивна работа и спазване на графиците.

Нашите иновативни технологии са разработени, за да помогнат при:

Прах

Нашите системи за премахване на прах (DRS) всмукват праха ефективно още при източника на създаването му. Предлагаме и алтернативни начини на работа, като директния монтаж, които практически са безпрахови.

More information DRS

Вибрационно заболяване на ръцете (HAVS)

Hilti системата за активно намаляване на вибрациите (AVR), намалява вибрациите с две трети в сравнение с традиционните машини. Помага също да се предотвратят свързани с вибрациите здравословни проблеми и позволява нашите машини да бъдат използвани по-дълго.

More information AVR

Работа на височини

Работата на височини е една от най-честите причини за наранявания в строителната индустрия. Нашите системи могат да помогнат, посредством технологията на Hilti за Активен контрол на въртящия момент (АТC) при кабелните и безкабелните машини. Също така се препоръчват и уредите за директен монтаж, различните инсталационни системи и уредите за лазерно измерване и подравняване.

More information on Active Torque Control (ATC)

Ергономични продукти

Всички наши продукти са проектирани да бъдат ергономични, което прави работата с тях по-комфортна и лесна.

Намаляване на шума

Шумът на работната площадка представлява сериозен риск за слуха и ние непрекъснато работим за намаляването на нивата на шума на нашите машини и технологии.

ОБУЧЕНИЯ И УСЛУГИ ЗА ЗДРАВЕ И БЕЗОПАСНОСТ

Ние предоставяме и широка гама обучения за здраве и безопасност, разработени по поръчка за това, което Ви трябва на работната площадка.

Курсовете ни за обучение са много интерактивни и практически. Можем да включим и демонстрации на нашите продукти, например да сравним нашите продукти с намалено отделяне на прах с други по-интензивно прахообразуващи технологии.

МЕЖДУНАРОДНИ СТАНДАРТИ ЗА ЗДРАВЕ И БЕЗОПАСНОСТ В СТРОИТЕЛСТВОТО

За нас в Hilti здравето и безопасността са много важни. Ние проектираме нашите технологии така, че да пазим нашите клиенти невредими и продуктивни.

Убедени сме също така, че са необходими международни стандарти за здраве и безопасност за цялата строителна индустрия по света.

Затова работим с нашите клиенти, партньори и водещи търговски и браншови организации, за да изградим общи насоки и цели.

Присъединихме се към ENCORD, което е широка мрежа от европейски строителни фирми, изследователи и разработчици и е чудесна платформа за обсъждане и лансиране на нови начини за поддържане на строителните обекти безопасни.

Основахме също и конференцията на управителите на HSE, което е споделена платформа за строителната индустрия, където можем да споделяме опит, добри практики и да обсъждаме нуждите на нашите клиенти.  

ПОВЕЧЕ ЗА КОРПОРАТИВНАТА ОТГОВОРНОСТ

СОЦИАЛНА ОТГОВОРНОСТ

Прочетете повече

ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА НАШИТЕ ЕКИПИ

Прочетете повече

ОСНОВНА ЦЕЛ И ЦЕННОСТИ

Прочетете повече