КАК ДА ПРОЕКТИРАМЕ ЗАКРЕПВАНИЯ В БЕТОН С ЕВРОКОД 2

КАК ДА ПРОЕКТИРАМЕ ЗАКРЕПВАНИЯ В БЕТОН С ЕВРОКОД 2

Кратък преглед на това, какво означава EN 1992 Част 4

Този нов стандарт консолидира, актуализира и замества по-стари насоки за проектиране и технически доклади (напр. ETAG001, EOTA TR029) за проектиране на крепежни елементи. Предназначен е за конструктивни и неконструктивни приложения в бетон и обединява всички аспекти на изчисляването на крепежни елементи в един стандарт.

Той определя правилата за проектиране и спецификация на предварително заложените анкерни групи, допълнително монтираните механични или химически анкери и каналите за анкери.

КАК ДА ПРЕВЪРНЕМ ЕВРОКОД 2 ЧАСТ 4 ВЪВ ВЪЗМОЖНОСТ

Eurocode

Разберете как този код влияе върху проектирането на приложението

Освен метод за проектиране на крепежни елементи, използвани за предаване на натоварвания към бетон, Еврокод 2 Част 4 също е стандарт за проверка на механичната устойчивост на закрепващите компоненти и стабилността на основния материал. Това е особено важно за конструктивни планки, фасада, механични и електрически приложения.

Engineering Advice

Поискайте инженернa подкрепа

Ние предлагаме набор от инженерни и технически услуги, включително проектиране, изпитване на място, изчисления, оферти и обучение. Нашият екип от специално обучени инженери е тук, за да ви предостави работещо решение за всякакви нови предизвикателства в проектирането, свързани с Еврокод 2, част 4.

Anchor design software

Изчислете с нашия софтуер за проектиране на анкери

Нашият базиран на облак софтуер за анкери PROFIS Engineering Suite позволява автоматично и усъвършенствано изчисляване, лесно определяне и интегрирано BIM моделиране - справяне с вашите проекти с минимални усилия и максимална точност.

PROFIS Engineering е готов за ЕВРОКОД

PROFIS Engineering е готов за ЕВРОКОД

Помага за намаляване на времето за проектиране и подобряване на точността

Нашият софтуер за проектиране на анкери PROFIS Engineering Suite комбинира изчисления на анкери и базови планки, помагайки за намаляване на общото време за проектиране. Напълно съвместим със структурния и BIM софтуер Tekla, той прави трансфера на данни и 3D моделирането по-лесни. Това ще ви помогне да получите вашите спецификации още от първия път!

Автоматичните трансфери на натоварвания, едновременната обработка на комбинация от множество натоварвания и генерирането на BIM / CAD модел помагат за намаляване на грешките и преработката. Интегрираното споделяне на данни осигурява незабавен достъп до най-актуалните проектни файлове и отчети.

Това помага да се подобри прозрачността, да се премахнат комуникационните пропуски и да се увеличи ефективността.

ИЗИСКАЙТЕ ДОКУМЕНТА

Проектиране на крепежни елементи за бетон спрямо Еврокод 2 част 4

Знаехте ли че?

Еврокод 2, част 4 предвижда, че бетонът ще се счита за напукан, освен ако не се докаже друго.

Уверете се, че сте избрали правилния анкер за напукан бетон!