РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ И ПОЛУЧЕТЕ СВОЯ АКАУНТ В HILTI ОНЛАЙН СЕГА

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ И ПОЛУЧЕТЕ СВОЯ АКАУНТ В HILTI ОНЛАЙН СЕГА

Всички стъпки в рамките на няколко минути

Чрез Hilti Online можете да оптимизирате времето и разходите, като управлявате машините и ремонтите директно от уебсайта. Той също така Ви дава възможност да създавате и проследявате поръчките си, да изисквате фактури, известия за доставка и потвърждения на поръчките, да осребрявате запазените за вас електронни ваучери.

Влезте и открийте всички предимства на новия си профил в Hilti онлайн!

От официалния уебсайт Hilti.bg можете да закупите онлайн всички Hilti продукти 24/7, независимо дали сте в офиса или на обекта – всичко от Вашия телефон, компютър или таблет.

Открийте какво има в наличност, влезте в профила си, за да видите Вашите персонализирани цени и сравните продуктите, създайте списъци с често пазаруваните продукти за бърза повторна поръчка или заявете ремонт.

Но уебсайтът hilti.bg е много повече от онлайн магазин.

Тук сме за да помогнем, ако не намирате нещо. Достатъчно е само да се свържете с нашия екип от отдел "Клиентско обслужване" или да поискате обратно обаждане през работно време.

Защо да се регистрирате в hilti.bg?

Управление на профили

Управление на профили

Влезте директно в потребителския си профил на Hilti.bg и свободно персонализирайте информацията си. Можете също така да промените паролата си или да актуализирате съгласието си за маркетинг съобщения по всяко време.

Преглед на профила Ви
Управление на поръчки

Управление на поръчки

Всички Ваши поръчки са събрани в едно дигитално пространство. С онлайн акаунта си в Hilti можете сами да управлявате всеки процес, включително подаването на нови поръчки, осребряването на електронни ваучери, проследяването на доставките и много други.

Преглед на вашите поръчки
Управление на оборудването

Управление на оборудването

На Hilti.bg имате пълен контрол върху всяка дейност, свързана с Вашия машинен парк, като например наблюдение на състоянието на ремонтите, изтегляне на актуализиран списък с машини и препращане на заявки за изпращане на машини за ремонт.

Управление на вашите машини
Управление на корпоративни активи

Управление на корпоративни активи

С нашето решение ON!Track имате пълен контрол върху всички активи на компанията си, както от офиса, така и от строителната площадка. По-голяма прозрачност за по-голяма ефективност на Вашия бизнес - всичко това с няколко прости кликвания.

Научете повече за Hilti ON!Track

Ако не можете да намерите това, което Ви трябва, ние сме насреща да Ви помогнем. Свържете се с нас!