УЕБИНАРИ

УЕБИНАРИ

Споделяме познанията си онлайн.

Какво представляват уебинарите?

Hilti доставя на строителната индустрия в световен мащаб иновативни продукти, системи и услуги. Инженерният екип в Hilti е наясно, че имате постоянна необходимост да бъдете в крак с тенденциите, както и силно изискване за непрекъснато професионално развитие. 

Това може да бъде изцяло базирано на продукти или в повечето случаи да обхваща непрекъснато подобряващите се и адаптирани методи за проектиране и индустриални стандарти, които използваме ежедневно. Следователно образованието и обучението на инженери и архитекти по отношение на иновативни и ефективни решения е ключов фокус за нашия инженерен отдел. Днешният свят обаче може да ни осигури по-малко време за постигане на тези образователни цели, поради което ние от Hilti организираме редовни уеб семинари по важни теми. 

Позволявайки Ви да присъствате на живо и интерактивно, с нашите специалисти на разположение, които ще отговорят на техническите Ви запитвания на момента или по-късно, според графика Ви.

Как да участвам в уебинарите на Hilti?

 1. Попълнете бланката за регистрация на съответния уебинар. Тя се отваря, чрез „Регистрирайте се тук“.
 2. След като се регистрирате ще получите имейл за потвърждение с линк за достъп до уебинара.

Моля, не пропускайте тази втора стъпка, за да гарантирате присъствието си на желания от Вас уебинар!

Предстоящ уебинар

 • 03 окт 2024
  Начало : 15.00 Край : 16.00 Място : Online

  Защита от корозия при крепежни средства

  В този уебинар ще разгледаме основните приципи и свойства на корозия. Ще бъдат разисквани теми като - различни видове корозия, корозионна защита и корозионна оценка.

  Регистрирайте се тук