Библиотека с уебинари

Библиотека с уебинари

Webinar Library

Пропуснали сте някой от нашите уебинари или бихте искали да го погледнете отново в удобно за Вас време?

Просто кликнете върху връзките по-долу, за да получите достъп до запис на уебинара по избраната от Вас тема. Тъй като това са записи, няма да е възможно да изпращате въпроси, но не се колебайте да се свържете с нас.

Уебинари достъпни в нашата библиотека

 • Основни технически разлики между ETAG и БДС EN 1992-4:2018 за изчисление на анкери

  На този уеб семинар ще разгледаме новия метод за оразмеряване на анкерни системи - БДС EN 1992-4:2018, основни разлики с досегашния метод - ETAG, примерни изчисления със софтуер за оразмеряване на анкери.

  Научете повече

  Въведение в изчислението на анкери

  На този семинар ще научите повече за приложенията при анкериране, различните видове анкери и принципа им на работа, форми на разрушение, тестване на анкери при полеви условия на обекта.

  Научете повече

  ИЗЧИСЛЯВАНЕ НА АНКЕРНИ ПЛАНКИ ПО МЕТОД НА КРАЙНИ ЕЛЕМЕНТИ

  На това събитие разглеждаме предизвикателствата при оразмеряването на всички елементи, които изграждат анкерните планки. Представяме новия ни софтуер PROFIS ENGINEERING, като влизаме в детайл на процесите за оразмеряване с него, разглеждаме разликите между безкрайно кораво и деформируемо съединение, запознаваме Ви с метода за изчисление CBFEM, интегриран в софтуера и даваме практически пример със софтуера.

  Научете повече

  Проектиране на комбинирани плочогредови сечения с Hilti софтуер

  В този уебинар ще обърнем внимание на комбинираните конструкции и решенията, които Hilti предлага. По време на уебинара ще се разгледат приложения и нормативните документи. Ще се запознаете с технологията за директен монтаж към стоманени конструкции като ще подчертаем нейните предимства пред традиционните методи. За финал, ще направим демонстрация на софтуера за оразмеряване на комбинирани плочогредови сечения.

  Научете повече

  Оразмеряване на анкери с отчитане на съдействието на армировката за опънни усилия

  В този уебинар ще бъде разгледан принципа на работа при оразмеряване на допълнителна армировка работеща на опън, отделните стъпки при нейното изчисляване, демо със софтуера Profis Engineering и реални примери от практиката.

  Научете повече