Регистрирайте се на HILTI.BG.Открийте предимствата на Вашия онлайн акаунт.Научете повече

Къртачи и перфоратори

Запознайте се с нашата гама от малки къртачи за тежки разрушавания, проектирани да намалят вибрациите и излагането на прах по време на отчупване, къртене и задачи по отстраняване на бетон

Запознайте се с нашата гама от малки къртачи за тежки разрушавания, проектирани да намалят вибрациите и излагането на прах по време на отчупване, къртене и задачи по отстраняване на бетон
Безкабелен къртач TE 500-22 Безкабелен къртач SDS Max (TE-Y) за къртене и отчупване на бетон или зидария, с активно намаляване на вибрациите, за зачистване на бетон и зидария (платформа батерии Nuron)
TE 500-AVR Универсален къртач за стени SDS Max (TE-Y) за леки разкъртвания в бетон и зидария с активно намаляване на вибрациите (AVR)
Къртач TE 500-SDS Max По-здрав къртач SDS Max (TE-Y) с шило за леки разкъртвания в бетон и зидария
Къртач TE 700-AVR SDS Max Мощен къртач SDS Max (TE-Y) за тежки разкъртвания в бетон и зидария с активно намаляване на вибрациите (AVR)
TE 800-AVR Здрав, високопроизводителен къртач за работа върху стени и подове, с ниски вибрации и дълъг полезен живот
Безкабелен къртач TE 2000-22 Мощен и лек акумулаторен къртач за разбиване на бетон и други задачи за къртене (платформа батерии Nuron)
Безкабелни къртачи

Безкабелни къртачи

За малки до средни работи по къртене на подове и стени

Независимо дали работите с бетон, зидария, плочки, или мазилка, тази гама от леки и необемисти къртачи ще свърши работа. Благодарение на платформата Nuron, вие получавате същата мощна производителност при разрушаване като подобни по размер или по-големи машини с кабел, но с цялата гъвкавост на безкабелните.

Балансиране на производителността с комфорт, контрол и безопасност

Производителност без компромис

С нашите къртачи на платформата Nuron можете да получите същата производителност като при кабелни машини.

Единна платформа за батерии за вашите машини

Работете с всичките си машини – включително вашите къртачи за тежки натоварвания – на една и съща високопроизводителна безкабелна платформа Nuron.

Безкабелна независимост на работното място

Ограничен достъп до външно електрозахранване? Няма проблем! Насладете се на повече гъвкавост на работното място с безкабелни къртачи.

По-безопасно къртене

Пробивайте без прах с нашата специална прахоулавяща система (DRS) и си помогнете за намаляване, благодарение на системата за намаляване на вибрациите от машината.

Контролирано къртене на подове

Контролирано къртене на подове

За малки до средни задачи – разрушаване до 1,5 тона бетон с едно зареждане

С тегло почти 10 кг по-малко от подобни къртачи, безкабелният къртач TE 2000-22 е идеален за работи по къртене, където управлението, контролът на машината и мобилността са от решаващо значение. Идеален е за дебелина на бетона до 20 cm в задачи като подово рязане и къртене, рязане на канали за тръби и прецизно отстраняване на тежки паважи. Всичко това с вибрации само от ~4,0 m/s², които помагат да се намали умората.

С нашата безкабелна технология Nuron, едно зареждане на най-голямата ни батерия B22-255 ви позволява да къртите половин тон бетон. Ако използвате опционалният голям куфар за батерия с четири допълнителни батерии B22-255, можете да разрушите до 1,5 тона с едно зареждане.

Мощно къртене на стена

Мощно къртене на стена

Получете производителността на кабелна машина без прах и с ниски вибрации.

Нашият безкабелен къртач за стени TE 500-22 Nuron може да изпълнява голямо разнообразие от функции за къртене и разрушаване на стени, където контролът е от решаващо значение, но не искате да правите компромис с производителността. TE 500-22 може да съответства на мощността на сравними кабелни къртачи, освен това можете да получите безпрахово къртене, благодарение на съвместимостта му с прахоулавящата система DRS-B на Hilti. Това, съчетано с ниската вибрация на машината TE 500-22 от само 6,7 m/s2, означава, че можете да работите по-дълго и по-удобно.

Повече къртене, по-малко прах

Повече къртене, по-малко прах

Безпрахово къртене с прахоулавящата система TE DRS-B

Съберете до 95% от праха при къртене с TE 500-22 или TE 2000-22 – просто прикрепете прахоулавяща система TE DRS-B и съвместима безкабелна прахосмукачка Hilti като VC 5-22 или VC 10-22 за почти безпрахово работно място.

Наслаждавайте се на по-безопасни условия на работа, когато извършвате ремонтни работи на закрито или когато работите на по-взискателни локации, където чистата среда е от решаващо значение, като например стаи, които се използват, болници, лаборатории или производствени линии.