Управление на машинния парк на Hilti

Управление на машинния парк на Hilti

Ние управляваме Вашите инструменти, за да можете да управлявате бизнеса си

Управлявайте машините си без напрежение. С нашето решение за управление на машинния парк получавате модерни машини и пълен пакет услуги, включващ всичко – от безплатни ремонти до покритие на кражба.

Това означава, че можете да се съсредоточите върху реалното управление на Вашите работни обекти.

Как управлението на машинния парк може да помогне на Вашия строителен бизнес

Оптимизиран парк с инструменти

Оптимизиран парк с машини

Нашите консултанти по производителността ще Ви помогнат да видите скритите разходи, да оптимизирате набора машини и да рационализирате процесите на управление на набора от машини.

Повишена производителност

Повишена производителност

Осигурете на екипите си най-новите високоефективни машини и си гарантирайте бързи, безплатни ремонти, както и оборотни машини, за да не бъдат прекъсвани Вашите проекти.

Допълнителна гъвкавост

Допълнителна гъвкавост

Възползвайте се от услугата „Tools on Demand“, за да покриете краткосрочно и средносрочно пиково търсене и конкретни проектни нужди.

По-добър контрол върху разходите

По-добър контрол върху разходите

Забравете за големите първоначални инвестиции, подобрете бюджетирането с предвидими месечни такси и опростете разпределението на разходите с персонализирани фактури.

Как работи управлението на машинния парк?

Как работи управлението на машинния парк?

Създайте оптималния си набор инструменти и преминете на ново поколение машини след края на договора

Нашето решение за управление на машинния парк е подобно на дългосрочно наемане на машини. Вие плащате месечна такса за машини, които са Ви необходими за Вашите проекти. Тази такса покрива ремонти, поддръжка, покритие на кражба и други.

Договорите за машинен парк обикновено са със срок от 3 до 5 години в зависимост от вида на машините. В края на експлоатационния живот на Вашите инструменти ние ще ги вземем и ще разполагате с опцията да вземете ново поколение машини и да се насладите на последните ни иновации.

Какви услуги са включени в управлението на машинния парк?

Услуги за повече продуктивност

  • Анализ на производителността на място: съвети, които ще Ви помогнат да оптимизирате набора си от машини и да намалите разходите 
  • Най-добрите в класа ремонти: неограничено покритие за бързи, висококачествени ремонти, включително заемане на машини и смяна на батерии и зарядни устройства. 

Услуги за повече гъвкавост

  • Машини "Tools o Demand": опция за покриване на Вашите допълнителни краткосрочни до средносрочни нужди от ma[ini (пиково търсене и конкретно за проекта). Можете дори да поръчате онлайн при условия на пълна прозрачност на цените и възможности за плащане. 
  • Подновяване и удължаване: в края на срока на договора можете да го подновите и да включите последните иновации или да го удължите, ако Вашите машини все още работят.

Услуги за повече спокойствие

  • Покритие на кражба: намалете риска – ние покриваме до 80% от разходите за откраднати машини 
  • Поддръжка: услуга за проактивна поддръжка за избрани машини
Какви инструменти мога да получа с управлението на машинния парк?

Какви машини мога да получа с управлението на машинния парк?

Изберете от машини за буквално всички браншове и приложения

Независимо дали закрепвате кабели и тръбопроводи или разбивате бетон, ние ще Ви помогнем за задачите Ви. Ще можете също да избирате машини на безкабелна платформа Nuron. Включвайки над 100 машини, Nuron Ви осигурява възможност да изпълнявате задачи, свързани с кабелни и газови машини, на една платформа.

NURON: ЕДНА ПЛАТФОРМА ЗА ВСИЧКИТЕ ВИ ЗАДАЧИ

Ударно-пробивна машина TE 60-22 SDS Max

Ударно-пробивна машина TE 60-22 SDS Max

Помага Ви да завършите кофража по-бързо.

Прочетете още
Отрезен трион SC 30WR-22

Отрезен трион SC 30WR-22

За прецизни срезове до 70 mm в дърво.

Прочетете още
Ударен гайковерт SIW 6-22

Ударен гайковерт SIW 6-22

За анкериране в бетон и закрепване на болтове в стомана или дърво.

Прочетете още
Пистолет за пирони за бетон BX 3-ME-22

Пистолет за пирони за бетон BX 3-ME-22

За изпълнители, извършващи електрически дейности – до 850 пирона на зареждане.

Прочетете още
Как да започнете с управлението на машинния парк

Как да започнете с управлението на машинния парк

Започнете да улеснявате управлението на машините си в три стъпки

  1. Като начало ще работим в тясно сътрудничество с Вас, за да сме сигурни, че разполагате с машините, от които наистина се нуждаете – нито повече, нито по-малко. 
  2. Ще доставим машините и ще осигурим обучение. 
  3. За да работите с максимална производителност, Ви помагаме при проследяването, ремонта и замяната на Вашите машини без допълнително заплащане.
Подкрепете кръговия подход към строителните дейности

Подкрепете кръговия подход към строителните дейности

Помогнете за намаляване на потреблението на ресурси с управление на машинния парк

Намаляване: управлението на машинния парк означава да разполагате само с машините, от които се нуждаете, не повече. Получавате качествени машини, които издържат по-дълго, а нашите местни ремонтни центрове работят, за да удължат живота им още повече. Нуждаете се от машина за кратко време? Не я купувайте – вместо това използвайте нашата услуга „Tools on demand“.

Повторно използване: в края на договора висококачествените части се обновяват и използват повторно. Ma[inite, които вече не са подходящи за професионални строителни дейности, често се даряват за хуманитарни или обучителни каузи.

Рециклиране: ако повторното използване не е възможно, работим с оторизирани партньори, за да гарантираме правилно рециклиране.

Осигурете си повече ползи от управлението на машинния парк

Осигурете си повече ползи от управлението на машинния парк

Добавяне мощна машина и проследяване на оборудване за още по-голяма ефективност

С управлението на машинния парк получавате високоефективни машини и пълен пакет услуги. А ако можете да управлявате оборудването си още по-лесно? А ако можете да спрете да губите време в търсене на липсващо оборудване?

Открийте решения за управление на оборудване, които ще добавят повече ефективност към Вашия бизнес, така че да можете да управлявате по-продуктивни и съвместими работни обекти.

ЧЗВ – управление на машинния парк

Мога ли да закупя машините си в края на договора с Hilti Fleet?

Не. В края на договора, ако машината е достигнала края на полезния си живот, с удоволствие ще подновим договора и ще включим нови иновации и ще рециклираме Вашата излизаща от употреба машина. Въпреки това, ако е необходима гъвкавост и машината все още е в добра форма, договорът за нея може да бъде удължаван всеки месец.

Колко е цената на управлението на машинния парк на Hilti?

Свържете се с Вашия търговско-технически консултант, за да насрочите анализ на производителността на място, в рамките на който ще анализираме Вашите нужди и ще Ви направим предложение, за да сте сигурни, че разполагате с точната комбинация от машини за Вашия бизнес.

Какъв е срокът на договорите на Hilti за управление на машинния парк?

В зависимост от вида на машините и бранша договорите за машини са със срок от 3 до 5 години.

Как да подновя машините си с управлението на машинния парк на Hilti?

Ще получите имейл, за да Ви напомним, че Вашият договор трябва да бъде подновен. Можете да планирате доставката на Вашите нови машини според графика на Вашия обменен цикъл на HOL,  на OT!Ready или  с помощта на Вашия търговско-технически консултант.

Разгледайте още бизнес решения от Hilti

Какво ново в строителството?

Разгледайте решения от пробивни роботи до екзоскелети на работната площадка. Защото бъдещето на строителството вече е тук.

Разгледайте тенденциите в строителството

Дилемата за производителността

Строителството изостава по отношение на производителността. Как можем да Ви помогнем да подобрите финансовите си резултати?

Разгледайте решенията за производителност

Вече сте наш Флийт клиент. Възползвайте се от PEAK