Hilti fleet management

КАК С ПОМОЩТА НА ТАЗИ УСЛУГА НА HILTI ЩЕ НАМАЛИТЕ РАЗХОДИТЕ СИ ПО МАШИННИЯ ВИ ПАРК

Ние управляваме Вашите машини, Вие управлявате Вашия бизнес

Тези, които редовно планират и изпълняват строителни проекти, трябва да вземат предвид множество фактори: разрешения, съгласувания, споразумения с доставчици, промени в плановете и краткосрочния график и т.н.

От съществено значение е да се избегнат допълнителни рискове, като например проблеми с оборудването, които водят до забавяне във времето и допълнителни разходи.

В същото време, осигуряването на правилен избор и оптимална организация на машините и уредите, закупуването, поддръжката и подмяната им, е сложна дейност, която изисква време и ресурси.

Услугата Управление на машинен парк (Hilti Флийт мениджмънт) е решение на тези предизвикателства, изградена въз основа на Вашите нужди. Това е all-inclusive услуга, която премахва сложността, несигурността и неефективността, характерни за управлението на машинния парк за компании, които искат да се съсредоточат върху ключовите аспекти на своя бизнес.

Отговорните за машините и оборудването ще имат един проблем по-малко. Една месечна такса покрива всичко.

По този начин можете да се съсредоточите върху основния си бизнес, докато ние Ви подкрепяме:

  • да осигурите максимална производителност на инструментите, въз основа на Вашата дейност;
  • да намалите несигурността, непредвидените обстоятелства и общите разходи;
  • да направите управлението на машинния си парк прозрачно и организирано;
  • да преодолявате пиковете на работата и нерутинната работа без страх (Peak Demand);
  • да оптимизирате процесите и разходите, свързани с инструментите.
 
 
 
 
 

МАЛКИ АКТИВИ – ГОЛЕМИ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА

ПОПИТАЙТЕ НАШИТЕ ФЛИЙТ ЕКСПЕРТИ

Вече сте наш Флийт клиент. Възползвайте се от PEAK DEMAND!

ЗАЩО ТРЯБВА ДА ИЗПОЛЗВАМ HILTI ФЛИЙТ МЕНИДЖМЪНТ

Ползвай вместо да притежаваш

Всеки проект е различен. Изграждането на мостови съоръжения изисква различни машини от изграждането на индустриални проекти. Формулата за успех е следната: ползване вместо притежание.

Може да се окаже трудно гъвкаво да разширявате Вашия машинен парк съобразно с променящите се нужди. Друго предимство: Ако има пикови поръчки по време на проект, можете просто да поръчате допълнително оборудване за определен период.

Винаги ще разполагате с необходимите инструменти - в съответното количество, надеждно обслужвани и готови за употреба. Клиентите могат да съберат персонализирана комбинация от машини и оборудване от многобройните предложения на Хилти. След изтичане на най - продуктивното време за работа на машините, те ще бъдат заменяни с нови и то от последно поколение.

Hilti fleet management

1. Повишена производителност
Машините с висока производителност и качество са гръбнака на ефективен и успешен проект.  Те повишават производителността на проекта, но също така отговарят на най-високите стандарти за безопасност и подобряват корпоративния имидж. Поддържането на високоефективен машинен парк обаче включва значителни разходи за управление и финансови рискове за собственика на активите.

2. Намаляване и предвидимост на разходите
За да разполагате винаги с правилния брой и качествено обслужени машини и уреди се изискват значителни логистични ресурси и финансови разходи. Неизползваното оборудване е загуба на ценни ресурси. Ето защо е по-икономично да се разчита на продуктивен инструмент за управление на машинния парк, вместо да се притежават всички инструменти.

3. Увеличение на прозрачността на машинния парк
Ако дадено устройство излезе от строя, то трябва да бъде заменено от еквивалентен модел навреме. За да се сведат до минимум престоите за замяна, актуалният списък с машините и надеждната система за проследяване спестяват време и пари.

4. Оптимизиране на административните разходи
Неочакваните разходи за обслужване и ремонт могат да доведат до трудности в задържането на бюджета в предвидените граници. Ако всички разходи за машинния парк са покрити от фиксирана месечна такса, бюджетите могат да бъдат надеждно планирани.

 
УСЛУГАТА СЕ ИЗПОЛЗВА ОТ ОКОЛО 100,000 КЛИЕНТА В ПОВЕЧЕ ОТ 40 СТРАНИ

Опит и наличност

Hilti има доказан опит в предоставянето на Флийт мениджмънт повече от 10 години. Концепцията за all-inclusive обслужване се оказа успешна: услугата се използва от около 100 000 клиенти в повече от 40 страни.

Нашите клиенти не само високо ценят предоставянето и поддръжката на оборудването, но и комплексните услуги, за разлика от обичайните оферти за отдаване под наем или лизинг. При поискване Hilti може да анализира складовите наличности и целия комплект от оборудване на клиентите. Открийте веднага кои машини и уреди са ненужни, кои не се използват оптимално и които трябва да бъдат заменени.

КАК HILTI ФЛИЙТ МЕНИДЖМЪНТ ПОМАГА НА ВАШИЯ БИЗНЕС

Машинният парк е наша отговорност
1 / 7
Машинният парк е наша отговорност

Управлението на малките активи никога не е било по – лесно.

Хилти Флийт мениджмънт
2 / 7
Без допълнителни разходи

Hilti Флийт мениджмънт включва бързи, висококачествени, ремонти на машините, които ползвате, безплатно и през целия период на ползване.

Хилти Флийт мениджмънт
3 / 7
Етикетиране и проследяване

Индивидуалната маркировка на машините предоставя пълна онлайн прозрачност и лесно консолидиране на фактурите.

Hilti Флийт мениджмънт
4 / 7
Покритие при кражба

Hilti Флийт мениджмънт намалява рисковете и прави лесна замяната в случай на кражба и загуба.

Хилти Флийт мениджмънт
5 / 7
Навременна замяна

Hilti Флийт мениджмънт осигурява оборудването да е винаги е най-съвременно за върхова продуктивност и в съответствие с последните стандарти за здраве и безопасност.

Хилти Флийт мениджмънт
6 / 7
Доставка и взимане

Доставката до и взимането от офиса или обекта на клиента на машините минимизират времето за ремонт или при кражба.

Хилти Флийт мениджмънт
7 / 7
Peak Demand покритие

Пиковите работни периоди може лесно да бъдат покрити чрез краткосрочен достъп до допълнително Hilti оборудване.

ON!TRACK УПРАВЛЕНИЕ НА АКТИВИ

ON!TRACK УПРАВЛЕНИЕ НА АКТИВИ

Научете повече за решението на Hilti, за следене на всички ваши инструменти и активи.

Повече информация