Мениджър на клетки за инструменти прибира кутия с инструменти Hilti на рафт в склад

Преминете към Nuron

Вземете поддръжката, от която се нуждаете , за да направите най-доброто за Вашия бизнес

Готови ли сте да преминете към безкабелната платформа Nuron? Независимо дали вече използвате нашите безкабелни машини, или марката Hilti е нова за Вас, ние ще работим в тясно сътрудничество, за да изготвим персонализиран план за преминаване към Nuron, който е съобразен с нуждите и графика Ви.

От посещения на място до обучение и дистанционна поддръжка – ние ще предоставим помощта, от която се нуждаете, за да могат Вашите екипи да продължат да работят и по време на процеса по внедряване.  

От къде да започнете?

Свържете се с нас, за да получите персонализиран план за действие

Нашият отададен екип от експерти ще работи с Вас, за да изготви персонализиран план за преход, който да отговаря на Вашите нужди, така че екипите Ви да могат да продължат да работят и по време на процеса по внедряване.

Свържете се с нас

Разгледайте нашите продукти

Разгледайте нашия продуктов каталог с безкабелни машини Nuron, който включва по-подробна информация за продуктите – от приложения до функции и предимства. 

Пазарувайте сега

Намерете най-близкия до Вас магазин на Hilti

В нашите Hilti магазини  ще бъдете посрещнати от експерти, които са готови да Ви помогнат чрез внимание, експертни съвети и информация, обучение и демонстрации на най-новите ни продукти Nuron.

Намерете най-близкия до вас магазин на Hilti

Прочетете нашите ЧЗВ за Nuron

Други въпроси?

Прочетете нашите ЧЗВ за Nuron

Получете отговори на често задавани въпроси относно нашата безкабелна платформа Nuron.