Регистрирайте се на HILTI.BG.Открийте предимствата на Вашия онлайн акаунт.Научете повече

Ударни винтоверти и гайковерти

Запознайте се с нашата гама от ударни винтоверти и ударни гайговерти, проектирани за по-продължително време за работа и по-висока производителност при пробиване и завиване на болтове с леко до тежко натоварване в метал, дърво и бетон

Запознайте се с нашата гама от ударни винтоверти и ударни гайговерти, проектирани за по-продължително време за работа и по-висока производителност при пробиване и завиване на болтове с леко до тежко натоварване в метал, дърво и бетон
SID 4-22 Безкабелен ударен винтоверт Компактен безчетков ударен винтоверт, оптимизиран за по-надеждно и ефективно неконструкционно закрепване в дърво и метал (платформа батерии Nuron)
SID 6-22 Безкабелен ударен винтоверт Мощен безкабелен ударен винтоверт с високоскоростен безколекторен електродвигател за прецизна работа за спестяване на време при работа с голям обем крепежни елементи (платформа батерии Nuron)
Безкабелен ударен гайковерт SIW 8-22 ½” Безкабелен ударен гайковерт от най-висок клас с висок въртящ момент с 1/2" ударен опорен пръстен за закрепване с болтове и анкери (платформа батерии Nuron)
SID 2-A12 безкабелен ударен винтоверт Безкабелен ударен винтоверт от субкомпактен клас 12 V за литиево-йонни накрайници с безколекторен електродвигател и шестоъгълен патронник 1/4", за случаите, когато имате нужда от достъп и ниско тегло, без да жертвате въртящия момент
SIW 2-A12 безкабелен ударен гайковерт Безкабелен ударен гайковерт от субкомпактен клас с опашка с 3/8" фрикционен пръстен за икономично анкериране и закрепване с болтове, особено в тесни пространства
Безкабелни ударни винтоверти

Безкабелни ударни винтоверти

Компактни, леки ударни винтоверти за поставяне на винтове в бетон, метал и дърво

Нашата гама от компактни, леки безкабелни ударни винтоверти ви позволяват да извършвате леки до тежки серийни приложения. Други предимства включват по-ниско тегло на машините и подобрена ергономичност, за да се направи работата по-удобна при извършване на повтарящи се задачи като закрепване, анкериране или пробиване. По-ниското тегло позволява и удобна работа над глава. Благодарение на нашата нова 22V платформата Nuron, вие получавате същата мощна производителност като кабелни машини, но без никакви неудобства.

Правилната машина за всяко приложение

Правилната машина за всяко приложение

За по-взискателни приложения SID 6-22 може да се справи с хиляди закрепвания на ден. Ако имате нужда от по-малко монтажи на ден (до 100), опитайте SID 4-22. А SID 4R-22 е достатъчно компактен, за да се побере в тесни пространства и с достатъчна дължина, за да достигне толкова далеч, колкото е необходимо.

По-голяма скорост при монтаж

Нашите безчеткови двигатели, надеждната и подобрена производителност ви помагат да завивате винтове по-бързо, като правите повече за по-малко време. Изборът на предавки и електронното управление на скоростта ви позволява да превключвате между различни скорости на движение и въртящ момент в зависимост от изискванията.

По-дълго време на работа с едно зареждане на батерията

Литиево-йонните батерии Nuron 22V, по-ефективните безчеткови двигатели и по-ефективните ударни механизми ви позволяват да работите по-дълго с едно зареждане.

По-добро осветление на работната площадка

Нашите ударни винтоверти се предлагат с различни опции за осветление, като светлинен пръстен около патронника в SID 6-22 или четири ярки светодиода на SID 4-22, осигуряващи цялото осветление, от което се нуждаете, по всяко време на денонощието и дори в тесни пространства.

Правилното количество мощност за всякакви задачи

Достъпно и продуктивно

Правилното количество мощност за всякакви задачи

Ако просто искате да поставите до 100 винта на ден, нямате нужда от първокласен, супер мощен ударен винтоверт, който да натежи върху бюджета ви за машини.

SID 4-22 е компактен клас, малък и лек ударен винтоверт за тези по-малко взискателни задачи като сглобяеми конструкции и кофраж. Той е достъпен, но здрав, спестява ви време и пари както в момента на закупуване, така и при ремонти.

Без повече проблеми причинени от липса на светлина

Осветете работното си място

Без повече проблеми причинени от липса на светлина

Кой не е изпитвал затруднение при работа на лошо осветени места? Вместо да се опитвате да намерите допълнителен източник на светлина или да се откажете от работата до следващия ден, опитайте SID 6-22.

Има LED пръстен около патронника, който помага да се осигури по-ясна светлина на вашето работно място и ви позволява да работите рано сутрин или късно вечер.

Често задавани въпроси при закупуване на безкабелни ударни винтоверти

За какво се използва безкабелен ударен винтоверт?

Ударните винтоверти осигуряват едновременно силата на въртене, която получавате с винтоверт, плюс удар за по-голяма ефективност при завиване на винтове и гайки. Те са чудесни за по-безопасно и бързо забиване на крепежни елементи в по-здрави основни материали като стомана, дърво, зидария и бетон.

Каква е разликата между безкабелен винтоверт и безкабелен ударен винтоверт?

Основната разлика е мощността и въртеливото движение, които получавате с ударния винтоверт. Те произвеждат голяма скорост на въртене и по-голям въртящ момент от винтовертите и са по-добри за завинтване на винтове. В допълнение, ударните винтоверти обикновено са по-малки и по-леки, което ги прави по-удобни за използване за по-дълги периоди от време и в тесни пространства. Винтовертите пък са по-подходящи за пробиване на отвори.

Какво трябва да търся, когато избирам безкабелен ударен винтоверт?

  • Безопасност: Ако се използват неправилно, електрическите машини могат да причинят наранявания или повреда на материалите. Предимството на ударните винтоверти е липсата на реакционен въртящ момент, като същевременно осигуряват изключителна производителност. Ударният винтоверт изпраща енергията си към задвижващата глава вместо към китката ви, намалявайки риска от умора или наранявания на китката.
  • Мощност: ако планирате да правите по-голям брой монтажи (например над 100 на ден), тогава ще искате повече мощност (повече въртящ момент) и по-издръжлива батерия.
  • Контрол на въртящия момент: две или повече скорости на въртящия момент на вашия ударен винтоверт ще ви осигурят по-голям контрол върху машината, намалявайки риска от повреда на крепежните елементи или основните материали.
  • Ергономичност: тъй като може да използвате ударения винтоверт за дълъг период от време, важно е машината да е лесна и удобна за работа. Нашите машини са с много добро ниво на ергонимичност и ниско тегло.
  • Издръжливост: Дизайнът на двигателя, ударния механизъм, електрониката и корпуса трябва да работят заедно безпроблемно, позволявайки на вашия ударен винтоверт да издържи години напред.

НАМАЛЕТЕ РАЗХОДИТЕ СИ, КАТО ИЗБЕРЕТЕ ЕДНА ПЛАТФОРМ

Придържайте се към една платформа с машини. Това ви помага да оптимизирате машинните си паркове. Новата платформа Nuron ви позволява да захранвате над 70 машини, от лампи до за големи къртачи.

Открийте платформата Nuron

ПОДДЪРЖАЙТЕ РАБОТА НА ВАШИТЕ МАШИНИ

С Hilti Fleet Management вие имате възможността редовно да подменяте машините си с най-новите модели, като избягвате скъпи ремонти и отговаряте на най-новите стандарти за безопасност.

Оптимизирайте парка си с машини с Hilti Fleet Management

ИЗБЕРЕТЕ ПОДХОДЯЩИТЕ НАКРАЙНИЦИ ЗА ВАШЕТО ПРИЛОЖЕН

Изберете подходящите за вас накрайници за винтове, болтове, държачи за битове и гайки, проектирани специално за машините Hilti с механизъм за бърза смяна.

Разгледайте нашите битове и накрайници