Повишете ефективността на инженерната и проектантската дейност

Повишете ефективността на инженерната и проектантската дейност

Висококачествени технически решения дори за най-сложните проекти

Ефективното дефиниране и документиране на висококачествени технически решения за сложни строителни проекти може да бъде трудно. Партнирайте си с Hilti за ясни съвети от експерти, за лесен достъп до подходящите технически данни за продуктите и за решения, предназначени да ви помогнат да изпълнявате изискванията на проектите за качество, безопасност, точност и ефективно изразходване на средствата.

Поддръжка и технически изтегляния

Нашите опитни инженери могат да Ви помогнат през целия жизнен цикъл на проекта – от проектирането през монтажа до управлението на сградата. Центровете ни за инженерна компетентност и офисите ни за управление на проекти могат да помогнат с персонализирани решения, докато специалистите по поддръжка на работната площадка могат да предоставят технически съвети. Посетете уебсайта ни за техническа документация или разгледайте технически теми в онлайн форума за инженери Ask Hilti.

Изтегляне на технически ръководства за продукти Изтегляне на одобрения, общи бележки, спецификации и детайли за CAD Технически ръководства

Софтуер и услуги за проектиране

Независимо дали проектирате анкери за бетон, или планирате MEP инсталации, софтуерът ни за проектиране и моделиране може да улесни работата Ви по строителните проекти, да ги направи по-безопасни и да увеличи продуктивността Ви. За допълнителна поддръжка на проектирането нашите строителни услуги обхващат от помощ при инженерните преценки до изпитвания на измъкване на анкери на място.

PROFIS Engineering Suite за проектиране на анкери Услуги за проектиране и моделиране на BIM Софтуер за изчисление на x-hvb тангенциални конектори

Продължаващо професионално развитие

Запознавайте се с най-новото в променящите се методи на проектиране и индустриални стандарти с помощта на акредитирани курсове за обучение, предназначени да ви помогнат да работите по-продуктивно. Ние също така предлагаме уебинари по технически теми, като проектиране на анкери, наблюдение на якостта на бетона или екологично строителство, в нашата онлайн платформа за инженерство Ask Hilti. 

Обучение за инженери Предстоящи уебинари на живо Статии за техническо проектиране

Центрове за проектиране на продукти

Новаторството е двигателят на нашите технологии, софтуер и услуги. Разполагаме със собствени центрове за изследователска и развойна дейност в Европа, Северна Америка и Азия и работим в тясно сътрудничество с партньори по цял свят, за да разработваме решения, които Ви помагат да изпълните или надхвърлите най-новите нормативни изисквания. Нуждаете ли се от помощ със спецификацията на продуктите на Hilti? Използвайте нашия уебсайт, за да намерите бързо ключова информация за продуктите, включително технически ръководства, одобрения, доклади от изпитвания, текстове на спецификации и ресурси за BIM/CAD.

Център за проектиране на анкери Център за проектиране на армировка Център за проектиране на пожарозащита Център за проектиране на модулни опори Комбинирани плочи HVB Фундаменти за вентилирани фасади

Решения за конкретни приложения

На базата на надеждно, спазващо нормативите проектиране на всичко – от насадена арматура до системи за пожарозащита, ние предлагаме набор от решения за конкретни приложения, които ви помагат да изпълнявате изискванията за качество, безопасност, точност и ефективно изразходване на средствата.

КОНТАКТ

Решения за конкретни сектори

Искате да повишите ефективността на проектирането и оперативната гъвкавост в проектите си? Предлагаме противопожарни решения, решения за анкериране и модулни опори, замислени да ускорят проектите ви на всеки етап.

Решения за вентилируеми фасади

Решения за вентилируеми фасади

Оптимизирайте дизайна си, ускорете поцеса на работа

От проектирането до строителството - разберете как нашият екип от експерти може да ви помогне при следващия ви проект за вентилируема фасада.

PROFIS Engineering Suite

PROFIS Engineering Suite

Софтуер за по-бързо и по-точно проектиране на анкери и армировка