Speed up the selection of your mounting channels with Hilti Channel Calculator App

Hilti Channel Calculator

Ускоряване на избора на монтажни шини

Използвайте Калкулатора за инсталационни шини на Hilti в ежедневната си работа, за да спестите ценно време и да осигурите ефективен избор на профил. Изборът на правилните инсталационни шини не е лесна задача, като се има предвид голямото портфолио, разнообразието от различни размери, материали и монтажни компоненти, които трябва да бъдат прикрепени.

Работното време е ограничено и всяка секунда на обекта е от решаващо значение. Калкулаторът за инсталационните шини е инструмент за избор на подходящ профил за ежедневните приложения за монтаж на въздуховоди, тръби и кабелни скари, софтуерът ви помага бързо да намерите подходящо решение с минимални усилия.

ОТВОРЕТЕ СЕГА КАЛКУЛАТОРА НА КАНАЛИТЕ НА HILTI НА ВАШЕТО УСТРОЙСТВО

ПО-МАЛЪК РИСК, БЪРЗИ РЕЗУЛТАТИ, ОНЛАЙН ПОДДРЪЖКА

  • По-малко рискове при безопасно прилагане на продукта
    Софтуерът извършва бърза проверка на деформацията и процентното използване на монтажните профили и въз основа на резултатите ги категоризира като препоръчителни или не. 
  • Бързи и гладки резултати 
    Вашият окончателен избор или списъци с части, включително тръбни крепежни елементи, могат да бъдат изпратени директно в онлайн кошницата за пазаруване на Hilti или извлечени като PDF документ или CSV експорт за лесно предаване на заинтересованите страни по проекта. 
  • Работата на строителния обект се поддържа онлайн
    Бъдете възможно най-гъвкави, за да изберете правилния вариант на профила на строителната площадка - напълно мобилно - без загуба на време, свързана с бележки на хартия.
Калкулатор за отворени профили с предпочитаното от вас устройство

6 СТЪПКИ ОТ ПРАВИЛНИЯ ИЗБОР НА ПРОДУКТ ДО СТРОИТЕЛНАТА ПЛОЩАДКА

Опростен избор на приложения на MEP

Опростен избор на приложения на MEP

Изберете своето приложение, като просто стартирате модулите за тръби, въздуховоди, кабелни скари или с подбрани от Вас натоварвания.

Добавяне на предварително дефинирани обекти

Добавяне на предварително дефинирани обекти

Добавете предварително конфигурирани монтажни компоненти от библиотеката към инсталационната шина или дефинирайте свои товари и ги преместете по профила, за да намерите своето решение.

Получаване на препоръки за инсталационната шина

Получаване на препоръки за инсталационната шина

Hilti Channel Calculator препоръчва профилите, които отговарят на критериите за напрежение и деформация, и ги подрежда ясно според степента на използване.

Сметка на материалите

Сметка на материалите

Създаване на спецификацията на материалите: когато изберете решение, ще видите как спецификациите на материалите се персонализират в реално време според вашите данни.

Документирайте решението си

Документирайте решението си

Създайте доклад, включващ геометрия и подробности за приложението, което трябва да се инсталира.

Добавяне към количката

Добавяне към количката

Добавете решението си директно в кошницата за пазаруване за Hilti Online, за да улесните поръчката на място.