hilti софтуер

Hilti Софтуер

СОФТУЕР ЗА ИЗЧИСЛЕНИЕ НА X-HVB ТАНГЕНЦИАЛНИ КОНЕКТОРИ

Динамично проектиране на комбинирани плочи

Софтуерът за проектиране на тангенциални конектори на Hilti помага на проектантите лесно да изпълняват комбинирани стомано-стоманобетонни плочи съгласно стандартите на Еврокод. Управлявайте работните си процеси при проектиране от начална фаза на подробно проектиране до проектната документация. Трябва да извършите регистрация в Hilti Online, преди да получите достъп до софтуера Shear Connector Design. Ето стъпките, които е необходимо да следвате:

Готови за вашите уникални проекти

Независимо дали работите по нов проект със стандартни стоманени греди и профилирани ламарини или по специфичен проект за реконструкция със съществуващи стоманени профили, Shear Connector Design може да ви помогне да проектирате ефективно най-доброто решение.

Всичко, което е нужно да направите, е да въведете най-важните входящи данни и ограничения, да определите комбинации от товари и позиционирате конекторите. След това окончателният доклад ще ви покаже описанието, проектите и чертежите на вашите изчисления, за да спомогнете също така и за монтажа на обекта.

Предимства от използването на нашия софтуер за комбинирани плочи

HIlti software

Увеличете производителността си

Забравете за импровизирани електронни таблици или сложни пакети за конструктивен дизайн - сега можете да извършвате изчисления за минути, без да жертвате безопасността или прецизността.

Shear connector

Увеличете рентабилността си

Подобрете инвестициите си на работното място с конкурентна, надеждна и одобрена алтернатива на отнемащите време заварени болтове.

Бъдете изрядни с нормите за проектиране

Безопасността и надеждността се постигат чрез използване на правилните норми за проектиране заедно с подходящия продукт. Нашият софтуер за проектиране на комбинирани плочи ви предлага и двете. Той използва съвременни Еврокод стандарти и съответни национални норми в комбинация с единствените на пазара ЕТА сертифицирани (Европейска техническа оценка) конектори за комбинирани плочи посредством прогърмяване. 

Персонализирайте проекта и изчислявайте прецизно

  • Вътрешни и ръбови греди в просто поддържана конфигурация, с персонализирана геометрия на стоманения профил и клас стомана
  • Лек и стандартен бетон
  • Плътна плоча и плоча с профилирана ламарина
  • Разпределени товари, линейни натоварвания и точкови натоварвания
  • Проектиране в зависимост от етапа на строителството
  • Изчисление за пластичност с пълна и частична степен на свързване
  • Проверки на огъващ момент и устойчивост на срязване, включително проверки на изкривяването на мрежово и странично усукване
Създаване и архивиране на данни за проекта
Нашият Shear Connector Design софтуер помага да се улесни документацията. Запазвайте, преглеждайте и редактирайте проекти в персонализирана среда.
 
Споделяйте в мрежата си
Запазете вашия проект, експортирайте и споделете с колегите си. Няма нужда да инсталирате нищо - вашите колеги просто ще трябва да посетят нашия уебсайт, да се регистрират и да започнат да използват приложението.

Бъдете уверени, че ще получите подкрепа от Hilti през целия процес
Монтажниците ще се ръководят по време на монтажните дейности от указанията за позициониране на конекторите от доклада, а това означава че вие ще можете да се съсредоточите върху следващия проект. И в случай на съмнение, нашите ресурси в продажбите и инженеринга са винаги тук, за да ви помогнат.

Софтуерът е безплатен за регистрирани потребители на Hilti

Можете да получите достъп до софтуера Shear Connector Design безплатно във вашия интернет браузър.

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

КОМБИНИРАНИ ПЛОЧИ СТОМАНА-БЕТОН

КОМБИНИРАНИ ПЛОЧИ СТОМАНА-БЕТОН

СОФТУЕР ЗА ПРОЕКТАНТИТЕ

Profis Engineering suite

PROFIS Engineering Suite

ПОПИТАЙТЕ ИНЖЕНЕР