Бъдещите тенденции в строителството.Изградете бизнеса си с авангардни решения.Научете повече тук.
Hilti

Характеристики и приложения

Характеристики
 • Изключително съотношение между мощност и размер
 • Изключителният активен контрол на момента (ATC) на „Хилти“ осигурява допълнителна защита от превъртане на уреда, когато свредлата блокират
 • Всички метални редукторни кутии, каучукови буфери и корпуси, подсилени с фибростъкло, осигуряват максимална здравина
 • Безколекторен електродвигател осигурява голям въртящ момент и високи скорости на приложение, докато ефективно използва захранването от батерията
 • Двойни работни LED светлини в основата на инструмента осветяват работната област с минимални сенки
Приложения
 • Пробиване със свредла за дърво и перести свредла с диаметър до 32 mm в дърво
 • Рязане на глухи и проходни отвори с отрезни боркорони с диаметър до 5"
 • Рязане на глухи и проходни отвори с отрезни боркорони с диаметър до 125 mm
 • Бързо пробиване с висок въртящ момент с диаметри до 1/2" в метал
 • Пробиване със свредла за дърво и перести свредла с диаметър до 1 1/2" в дърво

Услуги

Hilti Tool Service
Hilti Tool Service

3 дни или безплатно

Повече информация за Hilti Tool Service

Варианти за продукта и комплекти

Технически данни

Документи и видеоклипове

Консултация и поддръжка

Представяме мощен винтоверт SF 6-A22

БЕЗКАБЕЛНИ ВИНТОВЕРТИ ДОСТАВЯЩИ ВИСОКА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

Мощните винтоверти SF 6-A22 и SF 6H-A22 с Active Torque Control (ATC)

Напълно новата конструкция и безчетков мотор ви доставят 20% повече мощност и време за работа, за разнообразие от приложения - всичко това в компактен корпус.

Подходящи за широк набор от материали

SF 6(H)-A22 за работа с дърво

Дърво

SF 6(H)-A22 за работа с метал

Метал

SF 6(H)-A22 за работа в сухото строителство

Сухо строителство

SF 6(H)-A22 for working with masonry

SF 6(H)-A22 за работа със зидария

Прецизно пробиване с SF 6 (H)-A22

Мощно и прецизно пробиване

При работа с дърво, метал, сухо строителство и зидария, 6-A22 и SF 6H-A22 Ви осигуряват мощността да завивате болтове и винтове без да наранявате основата.

Безчетков мотор

Безчетков мотор

Новият безчетков мотор на Hilti за SF 6-A22 и SF 6H-A22 Ви осигурява 20% повече производителност и работа за 1 заряд на батерията.

Active Torque Control (ATC)

Active Torque Control (ATC)

Заседналите вложки могат да доведат до инциденти и Hilti ATC бързо предотвратява машината да се завърти - защитавайки Вас и повишавайки безопасността на обекта.

Електрически съединител за по-дълъг живот

Електрически съединител за по-дълъг живот

Електрическият съединител предотвратява презатягането на винтове и намалява износването, за да можете да се наслаждавате на по-дълъг живот на вашия Hilti винтоверт.

Бързо и лесно пробиване

Бързо и лесно пробиване

Гъвкави за употреба с широк набор от битове, 6-A22 и SF 6H-A22 могат бързо и лесно да пробият през широк набор от материали.

Съвместим с батериите 22V

Съвместим с батериите 22V

SF 6-A22 и SF 6H-A22 работят с всички Hilti батерии B22, което означава, че вашите инструменти стават част от растящата професионална платформа с мощност 22V.

Пробиване с висока производителност

Пробиване с висока производителност

SF 6H-A22 Ви позволява да пробивате ударно през зидария и лек бетон. Независимо дали пробивате отвори със свредла или боркорони, ние сме покрили вашите нужди.

Компактна и балансирана конструкция

Компактна и балансирана конструкция

Тънкият корпус ви позволяват по-лесен захват и контрол, когато работите с дърво, метал и зидария.

Открий ключовите качества на SF 6-A22 и SF 6H-A22

Зареждане

Избор без компромиси.

Винтовертите са един от най-често използваните безкабелни електроинструменти на обекта. Те са универсални и мощни, дават възможност на работниците да пробиват отвори или да завиват винтове в дърво и метал, докато ударните винтоверти Ви дават възможност да пробивате отвори и да завивате винтове в бетон и зидария.

Въпреки това, не толкова отдавна имаше ограничен избор на винтоверти, от които да избирате. Но с изключително разнообразните приложения, за които се използват винтовертите, трябва да имате избор от класове на мощност и функции, които да бъдат достъпни за Вас.

Основните характеристики, за които трябва да внимавате, са:

 • Батерийна система. За професионални потребители, 22V батериите имат достатъчно мощност, за да пробият големи отвори за приложения, като обработка на дървен материал, пробиване през зидария или завиване на големи винтове в дървен материал.
 • Електрически съединител. Проектиран да разкача патронника, когато се достигне предварително зададено ниво на съпротивление, той спира нараняването на винтовите глави и предпазва мотора, когато се достигне високо съпротивление.
 • Контрол на скоростта. Комбинацията от плъзгащ превключвател или спусък ви позволява да избирате предавки с висока или ниска скорост, като ниската скорост е подходяща за завиване на винтове, а високата скорост е идеална за пробиване на отвори.

Предимства на Hilti

В Hilti  предлагаме широка гама от винтоверти, които се различават по размер и производителност, за да гарантират, че имате подходящия инструмент за работата. SF 6-A22 и SF 6H-A22 са инструменти от мощния клас, което означава, че Ви осигуряват страхотно съотношение на мощност и размер за голямо разнообразие от приложения и включват уникалния Active Torque Control (ATC) на Hilti, който предлага допълнителна защита срещу откат.

Двата инструмента използват безчетков мотор, който осигурява до 65 Nm мек въртящ момент и максимални оборотите без натоварване - 2000 на 2-ра предавка - заедно получавате най-високите скорости на монтаж и висока производителност. Така че независимо дали пробивате пилотни отвори в стомана или големи отвори в дърво, имате силата и гъвкавостта да изпълнявате различни задачи за пробиване и завиване.