Подгответе се за бъдещето

Бъдещето на строителството е тук

Изградете своя бизнес с модерни решения

Как може компанията Ви да се възползва от последните тенденции в строителната индустрия, като дигитализация, автоматизация и екологично строителство? И кой е най-добрият начин да останете конкурентоспособни като се срещате с предизвикателства като недостиг на квалифицирана работна ръка? Открийте как можем да Ви помогнем да се подготвите за бъдещето с иновативни и свързани продукти, софтуер и услуги, предвидени за всяка фаза от строителните Ви проекти.

Стройте по-екологично

Стройте по-екологично

Изискванията за сертифициране продължават да допринасят за това, екологичното строителство да се превърне в стандарт за отрасъла. За да можете да предлагате по-здравословна и по-устойчива архитектура, ние активно преформулираме и проектираме наново строителните компоненти, от пожарозащита до анкери и от заряди за пистолети за пирони до системи модулни опори. Това е с цел изпълнение на критериите на трети страни за екологично сертифициране. Уебсайтът ни съдържа изчерпателна база данни с поддържаща документация, като сертификати за емисии на съдържание на летливи вещества (VOC) и екологични продуктови декларации (EPD).

Устойчивост в строителството Циркулярност
Hilti Jaibot

Внедрете новите технологии

Дигитализацията и автоматизацията на работната площадка се превръщат в основни фактори за производителността в строителството. Дигиталното планиране с BIM ще Ви помогне да избегнете забавяния на проектите, като разкрие потенциалните проблеми, преди да възникнат. Това на свой ред свежда до минимум импровизациите на обекта и опростява документацията. Технологичните решения, като сензори за бетон, тотални станции и полуавтоматичния пробивен робот Jaibot, също помагат за по-бързи и по-точни работни процеси на обектите.

Услуги за проектиране и моделиране на BIM

Намалете зависимостта от квалифициран персонал

Новите технологии и методи за монтаж трайно навлязоха в индутрията. Изберете инструменти и процеси, които могат да Ви помогнат да ускорите строителните си проекти, да намалите зависимостта от квалифицирана работна ръка и да защитите екипите си. Нашите решения обхващат от системи за директен монтаж, които премахват необходимостта от анкериране и заваряване, до интелигентни системи за диамантено пробиване и носимия екзоскелет EXO-01 за намаляване на умората при работа над главата.

Решения за по-просто закрепване Диамантено пробиване с един оператор

Направете бизнеса си по-рационален

Искате ли да опростите бизнес процесите си? Електронната ни система за B2B закупуване, гъвкавите опции за доставка и авангардните логистични решения улесняват бизнес взаимоотношенията с нас. Когато изберете услугата ни за управление на машинния парк (Флийт мениджмънт), получавате достъп до най-новите свързани инструменти срещу включваща всичко месечна цена, така че имате повече контрол върху разходите си. А със системата ни за управление на оборудването ON!Track ще се радвате на мощни възможности за управление на складовата наличност и набора от инструменти.

Опции за доставка Управление на машинния парк и инструментите Дигитално управление на оборудването ON!Track

Разширете обхвата на бизнеса си

Подгответе компанията си за по-доходоносно бъдеще, като участвате повече в търгове и по-малко възлагате на външни изпълнители. Добавяйки услуги като монтаж на пожарозащита и диамантено пробиване, бизнесът Ви може да се диверсифицира и разрасне. Можете да разчитате на нас за практическото обучение на екипа, както и за стратегии за внедряване на методологии за увеличаване на производителността, като строително-информационния модел (BIM).

Иновативни решения за пожарозащита Услуги за проектиране и моделиране на BIM
ПО-ВИСОКА МОЩНОСТ И ГЪВКАВОСТ ОТ ВСЯКОГА

ПО-ВИСОКА МОЩНОСТ И ГЪВКАВОСТ ОТ ВСЯКОГА

Безкабелни електроинструменти за строителни професионалисти

Управлението на различни източници на захранване и безкабелни акумулаторни системи на различни места може да се окаже трудна задача – и освен това е скъпоструващо и времеемко.

С Nuron можете да включите всичките си машини на една безкабелна платформа – от ударни винтоверти до къртачи. На работния обект ще имате нужда от по-малко батерии и зарядни устройства и ще можете да намалите зависимостта си от различни машини, които се захранват от други източници.