Увеличаване на скоростта на строителството

Увеличаване на скоростта на строителството

Цялостни решения за по-бързи работни процеси

Запазването на продуктивността често не е лесно. Непланираните разходи, неефективните процеси и недостигът на квалифицирана работна ръка могат да доведат до забавяния на проекта. Разберете как можете да преодолеете тези често срещани предизвикателства и да подобрите продуктивността на строителния си бизнес с инструменти, софтуер и услуги, предназначени да Ви помогнат да изпълнявате с лекота строителните си проекти на всеки етап, от проектирането до работната площадка.

Рационализирайте работните си процеси

Остарелите методи и оборудване може да Ви попречат да спазвате сроковете на проектите и да поемате повече работа. Получете съдействие за ускоряване на строителните работни процеси, за намаляване на забавянията и за избягване на преработки с помощта на високоефективни системи, които комбинират интуитивен софтуер, най-модерни инструменти и качествени вложки и аксесоари.

КОНТАКТ

Използвайте услуги които допринасят за работата Ви

Липсата на необходимите Ви инструменти и оборудване може да доведе до забавяне, по-високи разходи и дори неустойки. Можем да Ви помогнем с отлична наличност на продуктите, гъвкави опции за доставка и бързи услуги за ремонт на инструменти. Нуждаете се от помощ при избора на продукт или имате въпроси относно проекта си? Нашите търговско-технически консултанти, инженери на място и екипи за обслужване на клиенти могат да Ви помогнат. Ако вече знаете какво искате, просто го поръчайте онлайн или през приложението Hilti. Редовните клиенти дори могат да се възползват от автоматични поръчки с нашата услуга за B2B електронно закупуване.

Ремонти на инструменти Опции за доставка

Обучение за бъдещето

При недостига на квалифицирани работници в строителната индустрия може да е трудно да привлечете подходящите хора и да ги мотивирате да останат. Затова решенията на Hilti са проектирани да се използват лесно дори от неквалифицирани работници, като същевременно подобряват представянето на професионалните Ви екипи. За да помогнем на работниците да поддържат уменията си актуални, провеждаме разнообразни учебни и сертификационни курсове.

Уебинари на технически теми

Внедряване на технологиите на обекта

През идните години авангардните технологии ще бъдат един от основните фактори за повишаването на производителността в строителството. Нашите високотехнологични решения обхващат от пробивния робот Jaibot за MEP инсталации до усъвършенствани нивелиращи системи, позволяващи бързо трасиране от един човек на базата на дигитални планове.

КОНТАКТ

Оптимизиране на планирането

Искате да повишите ефективността при дефинирането, проектирането и документирането на качествени технически решения? Партнирайте си с нас отрано в проектната фаза, за да получи експертна инженерна поддръжка. Работете със софтуера ни за проектиране PROFIS Engineering, за да получите висококачествена документация, ясни чертежи и количествени сметки. И използвайте строително-информационен модел (BIM), за да постигнете по-висока производителност с услуги за предварително изработване, управлявани от BIM роботи за MEP инсталации, по-бързо трасиране с Field2BIM и по-лесно генериране на документацията.

Софтуер за проектиране Проектантски софтуер и BIM решения

Ново ниво на гаранцията на инструменти

Водещото в индустрията обещание на Hilti