Контролирайте разходите си за строителство

Контролирайте разходите си за строителство

Решения за подпомагане на завършването на проектите навреме и в рамките на бюджета

В строителството възникват проблеми. Обхватът на проектите се разширява и надхвърля първоначалния, допускат се грешки – което често води до преразход на бюджета и скъпи забавяния. Можете ли обаче да помогнете на бизнеса си да бъде по-печеливш и да контролирате разходите, като избирате продукти, услуги и софтуер, проектирани да сведат до минимум отпадъците, да намалят човешките грешки, да спестят от стойността на труда и да оптимизират набора Ви от инструменти? Можем да Ви съдействаме, като определим и предложим ценово ефективни решения, с чиято помощ да завършвате проектите навреме и без преразход на бюджета.

Спестяване от разходите за материали

Намаляването на отпадъците от строителни материали помага на бизнеса Ви да остава конкурентоспособен и да опазва околната среда. Предлагаме разнообразни решения за работната площадка, от HDE 500 за прецизен контрол по време на инжектирането на хибридни/епоксидни лепящи анкери през предварително формована пожарозащита, намаляваща загубите на хоросан, до услуги за предварително изработване, като окомплектоване. По време на планирането и проектирането на проекта можете да се погрижите работните екипи да използват само нужните им количества продукти, като оптимизирате проекта с нашия софтуер и услуги за строително-информационен модел (BIM). 

Безкабелен уред за монтаж за лепило HDE 500-A22 Предварително формовани решения за пожарозащита Услуги за проектиране и моделиране на BIM Софтуер за проектиране

Спестете от стойността на труда

Трудът на строителната площадка е едно от най-значимите пера в разходите за даден проект. Същевременно квалифицираните работници се търсят много, но не достигат. Изберете по-бързи, пестящи труд решения за подобрено управление на разходите за строителните проекти – без компромиси с безопасността и качеството.

Диамантено пробиване с един оператор

Намалете броя грешки

Намалете грешките и получете помощ за избягване на скъпи преработки и забавяния на проектите с инструментите на Hilti за дигитална документация, които проследяват качеството на монтажа на крепежни елементи и пожарозащитата. Екипите Ви на обектите могат да се възползват от решения като по-бързо и по-лесно сглобяване с модулни опори за MEP или системата за адаптивен момент (AT) за повишено качество при монтажа на анкерни болтове.

Софтуер за документация за пожарозащита Модулни опори за MEP

Поемете контрол над разходите за набора инструмент

С услугата на Hilti за управление на машинния парк (Флийт Мениджмънт) не купувате инструментите предварително, а избирате само тези, от които имате нужда, и плащате фиксирана месечна такса за зададен период. За да не прекъсва работата, ние Ви помагаме при ремонта, замяната и надстройването на инструментите без допълнително заплащане. ON!Track може да Ви помогне да контролирате разходите, като дава възможност бързо да намирате липсващите или натрупани инструменти и оборудване, така че да не изразходвате време или пари за наемане или купуване на дублиращо се оборудване. В допълнение нашите експерти по производителността могат да анализират данните, предоставяни от ON!Track, за да помогнат за оптимизирането на набора Ви от инструменти.

Флийт мениджмънт Управление на оборудването ON!Track
Fleet Management

Сбогувайте се със скритите разходи

Инструменти, ремонти и покритие на кражба – всичко това срещу фиксирана месечна такса с услугата ни за машинния парк