Подобрете управлението на оборудването

Подобрете управлението на оборудването

Увеличете производителността и намалете престоя с помощта на дигитално управление на набора инструменти

Строителните компании изразходват средно почти 100 часа на месец, за да открият липсващо оборудване, а разходите за покупка на дублиращи се инструменти и консумативи бързо се натрупват. Научете как да избегнете скъпи престои, да повишите производителността и да получите по-голям контрол над складовата си наличност и разходите си, като използвате дигиталните решения на Hilti за управление на оборудването си и оптимизиране на набора ви инструменти.

Поемете контрол над активите си

Бизнесът Ви има ли проблеми с проследяването на оборудването или със спазването на графиците за поддръжка на инструментите? Помогнете за опростяване на процесите чрез системата за управление на оборудването ON!Track. ON!Track съчетава надеждни етикети и маркери за активи с интуитивен софтуер, така че да имате бърз достъп, независимо къде се намирате, до информация относно местоположението и състоянието на вашите активи. С ON!Track можете също да проследявате консумативите за по-лесно поддържане на оптимална складова наличност.

Първи стъпки с ON!Track

Намалете престоите с по-бързи ремонти

Инструментите Hilti са създадени да издържат. Понякога обаче дори качествените инструменти се повреждат. И когато това се случи, Вашите екипи рискуват да изостанат от графика. Позволете ни да помогнем на екипите Ви да работят, като предложим гарантирани бързи ремонти. Поръчвайте ремонти направо от строителните обекти чрез нашия уебсайт, с мобилното приложение Hilti Connect или като говорите с нашия екип за обслужване на клиенти. С услугата ни за Флийт Мениджмънт плащате фиксирана месечна такса, която покрива всички ремонти на инструменти, а докато чакате, получавате оборотни инструменти. А с помощта на автоматизираните сигнали за поддръжка на инструментите в системата за управление на оборудването ON!Track можете да предотвратите забавянията.

Ремонти на инструменти Флийт Мениджмънт

Контролиране на разходите за активи

Добре оптимизираният набор от инструменти може да Ви помогне да контролирате разходите, защото плащате само за инструментите и оборудването, които са Ви нужни. Насрочете анализ, за да получите експертен съвет как да комплектовате най-добрия набор инструменти за бизнеса си. Искате още по-добър контрол върху разходите? С услугата на Hilti за Флийт Мениджмънт избирате само инструментите, от които се нуждаете, и плащате фиксирана месечна цена за зададен период, без да Ви тежи първоначална инвестиция. Също така получавате безплатни ремонти и машини под наем.

Флийт Мениджмънт
Поемете контрол над набора си инструменти

Поемете контрол над набора си от инструменти

Получете по-просто управление на инструментите и оборудването с ON!Track