ПРОЕКТАНТСКИ СОФТУЕР И BIM РЕШЕНИЯ

От проекта, изграждането до управлението на сградата

Искате ли да направите строителните си проекти по-прости, безопасни и по-продуктивни? Подобрете начина си на работа чрез автоматизация на сложните изчисления и минимизиране на нуждата от инженерна експертиза.

Направете проектите си по-сигурни, като изключите ръчното прехвърляне на данни и потенциални грешки.

Изгответе по-добри проекти с BIM планиране в офиса, за да предотвратите несъответствия и да спестите време на обекта. Приложенията базирани на облачен сървър позволяват да подобрите съвместната работа в екипа по проекта и да имате достъп в реално време до данните на проекта. 

Софтуерът за проектиране, приложенията и BIM решенията на Hilti, базирани на изпитани и одобрени технологии на Hilti, международни стандарти и методи за проектиране на Hilti, те Ви осигуряват безопасни и надеждни проектантски приложения.

Доверете се на инженерите и персонала в офиса на Hilti, които ще работят с вас на обекта, онлайн или по телефона в повече от 120 държави по света.

PROFIS Engineering Suite

PROFIS Engineering Suite

Софтуер за по-бързо и по-точно проектиране на анкери и армировка

КОИ ПРОДУКТИ НА HILTI СЕ ПОКРИВАТ ОТ ПРОЕКТАНТСКИЯ СОФТУЕР BIM

Динамично проектиране на комбинирани плочи

СОФТУЕР ЗА ИЗЧИСЛЕНИЕ НА X-HVB ТАНГЕНЦИАЛНИ КОНЕКТОРИ

Динамично проектиране на комбинирани плочи

Прочетете повече
СОФТУЕР ЗА ИЗЧИСЛЕНИЕ НА ДОПЪЛНИТЕЛНО НАСАЖДАНЕ НА АРМИРОВКА

СОФТУЕР ЗА ИЗЧИСЛЕНИЕ НА ДОПЪЛНИТЕЛНО НАСАЖДАНЕ НА АРМИРОВКА

Hilti PROFIS Rebar изчислява широка гама от приложения за армировка като използва Еврокод 2 и методи за проектиране на Hilti.

Прочетете повече
Hilti installation software

СОФТУЕР ЗА ПРОЕКТИРАНЕ НА ИНСТАЛАЦИОННИ СИСТЕМИ

Изчислете, специфицирайте и поръчайте каквото Ви е необходимо за изграждане на опорни конструкции за инсталационни трасета.

Прочетете повече
HILTI BIM/CAD БИБЛИОТЕКА

HILTI BIM/CAD БИБЛИОТЕКА

Влезте в изчерпателната BIM/CAD библиотека с 2D и 3D модели на продукти на Hilti на нашия сайт или чрез партньорите ни AutoCAD ®, Revit ®, Tekla, Dlubal и bimobjects.com.

Прочетете повече