Бъдещите тенденции в строителството.Изградете бизнеса си с авангардни решения.Научете повече тук.

Безкабелни уреди за закрепване

Разгледайте най-бързите и чисти инструменти на Hilti за монтаж на MEP и профил за гипсокартон и вижте как батериите Nuron правят напълно електрическите крепежни инструменти още по-ефективни

Разгледайте най-бързите и чисти инструменти на Hilti за монтаж на MEP и профил за гипсокартон и вижте как батериите Nuron правят напълно електрическите крепежни инструменти още по-ефективни
Назад към продуктите ()
Сравни
Продукти ()
Професионалист, който монтира профил за гипсокартон/извършва изпръскване върху под с помощта на ВХ 3-22.

Открийте своя акумулаторен уред за директен монтаж

Преминете на безкабелно решение за по-чисто, тихо и ефективно закрепване

Търсите алтернатива на директния монтаж, пробиване или анкериране с газов уред? Акумулаторните пистолети за пирони без запалване са по-бързи, тихи и лесни за употреба, а също така са и по-икономични. А най-важното е, че осигуряват представянето, което екипите ви очакват.

А с най-новата безкабелна платформа Nuron си осигурявате по-широк обхват на действие, повече комфорт с оглед за оптимизиране на вашия работен екип.

Преминаване към акумулаторен уред за пирони и директен монтаж

Представяне без никакви компромиси

Разработени за по-бърза работа и по-висока производителност, тези инструменти могат да осигурят закрепване към бетон, стомана и някои видове зидария – без пробиване, без анкериране и без ограничения в рамките на работните обекти.

Безкабелни, без запалване

Без повече купуване, съхранение, боравене с и търсене на начини за изхвърляне на скъпоструващите флакони с газ. А освен това безкабелните машини BX 3 са по-тихи, имат по-слаб откат и изискват по-малко почистване и поддръжка.

Напълно съвместима платформа

Безкабелните машини за закрепване използват батерии и зарядни устройства от 22 V, с които така или иначе разполагате. За осигуряване на по-продължителна употреба при използване на компактна и самооптимизираща се батерия, разгледайте най-новата ни платформа Nuron.

Професионалист работи по закрепване на дървени релсови елементи върху под с ВХ 3

Повече възможности, много приложения

Акумулаторен уред за директен монтаж при повечето МЕР и вътрешни довършителни работи

Независимо дали прекарвате целия ден в закрепване на кабели, поставяне на кабелни канали и разпределителни кутии над главата или монтирате обемни профили за гипсокартон, нашите машини BX 3 ще ви помогнат да работите по-ефективно и удобно. Те са по-бързи и тихи от газовите пистолети за директен монтаж и генерират по-малко прах и вибрации в сравнение с пробиването. А при изпълнение на задачи, при които се изисква решетка и свързване, ВХ 3-ВТ се справя с шпилките.

За разлика от някои машини с горивен двигател, акумулаторните уреди за директен монтаж не изискват специално обучение или разрешения, така че можете незабавно да се захванете за работа.

професионалист проверява акумулаторен уред за директен монтаж с помощта на смартфон

Бързо и лесно закрепване

Удобни за приложение функции, които ви помагат да свършите повече за по-продължително време

Безпроблемна работа без да ви се налага да използвате газ. Акумулаторните пистолети за пирони използват мощни механични дискове, които пасват по-добре на динамиката и скоростта на вашата работа, като същевременно осигуряват по-устойчиво качество на закрепването.

Ще установите също така, че процесът ще е съпътстван от по-слаб откат и по-малко засядания, така че и времето на престой съответно ще се намали. Възползвате се от лесния за зареждане магазин и новия индикатор за презареждане. Изпращане на актуализации относно състоянието на машината, статистики за употреба и информация за ремонт директно на вашия смартфон чрез Bluetooth, като вие първи ще научавате, ако машината ви се нуждае от обслужване – дори преди да я занесете на работния обект.

BX 3-22: за момента, в който ще сте готови да използвате батерии вместо газ

Безкабелно продължително поставяне на пирони

BX 3-22: за момента, в който ще сте готови да използвате батерии вместо газ

Директният крепежен елемент BX 3-22 осигурява още по-висока скорост и удължено време за работа на акумулаторния пистолет за пирони. Независимо дали закрепвате към бетон или стомана, ВХ 3-22 може да постигне до 850 точки на закрепване с едно зареждане.

Като част от широката ама приложения на 22 V Nuron, компактната и високоефективна батерия е подходяща за работа при дейности, извършвани над главата.

Същите технологии за закрепване, които вече използвате

Без компромиси към крепежните елементи

Същите технологии за закрепване, които вече използвате

Разработени заедно с нашите машини BX 3, магазинираните ни и галванизирани поцинковани пирони осигуряват ежедневни решения за закрепване на профил за гипсокартон и елементи като кабелни крепежни елементи, крепежни елементи за кабелни канали и таванни скоби към бетон, зидария, запълнени блокове и стомана.

За приложения X-BT нашите щифтове за шпилки могат да се справят с обработка на решетка, заземяване и временни задачи за закрепване без затруднения при запалване.

НУЖДАЕТЕ СЕ ОТ УРЕД ЗА ДИРЕКТЕН МОНТАЖ?

Няма проблем, разбираме. Нашата широка гама уреди за директен монтаж разполагат с всички характеристики, от които се нуждаете, за да можете да извършвате директен монтаж към много твърд бетон, независимо от целта.

Поръчайте уреди за директен монтаж

РАБОТЕТЕ ПО-УДОБНО

Директният монтаж предполага необходимост от изключително интензивно и изтощаващо физическо усилие при работа над главата. Носимият екзоскелет EXO-01 спомага за намаляване на умората, така че да можете да сте по-продуктивни.

Поръчайте носим екзоскелет EXO-O1
Влезте в профила си, за да продължите
Регистрирай се