Бъдещите тенденции в строителството.Изградете бизнеса си с авангардни решения.Научете повече тук.

Безкабелни машини за шлифоване

Интелигентни функции за безопасност, по-бързи разрези и удължен живот на батерията: разберете тук как революционните безкабелни ъглошлайфове Nuron могат да са от полза за бизнеса ви

Интелигентни функции за безопасност, по-бързи разрези и удължен живот на батерията: разберете тук как революционните безкабелни ъглошлайфове Nuron могат да са от полза за бизнеса ви
AG 4S-22 безкабелен ъглошлайф (125 mm) Безкабел ъглошлайф с безколекторен електродвигател, с регулируема скорост за ежедневно рязане и шлифоване с дискове до 125 mm (платформа за батерия Nuron)
Безкабелен ъглошлайф AG 5D-22 (125 mm) Безкабелен ъглошлайф с безколекторен електродвигател с предпазен превключвател за аварийна блокировка за ежедневно рязане и шлифоване с дискове до 125 mm (платформа батерии Nuron)
AG 6D-22 безкабелен ъглошлайф (125 mm) Мощен безкабелен ъглошлайф с безколекторен електродвигател, FitTech управление и усъвършенствани функции за безопасност за дискове до 125 mm (платформа за батерия Nuron)
AG 6D-22 безкабелен ъглошлайф (150 mm) Мощен безкабелен ъглошлайф с безколекторен електродвигател, FitTech управление и усъвършенствани функции за безопасност за дискове до 150 mm (платформа за батерия Nuron)
Безкабелен прав шлайф GDG 6-22 Безкабелен прав шлайф с променлива скорост, с мощен безколекторен електродвигател с допълнително време за работа за обработка на метал и производство на архитектурни детайли от метал (платформа батерии Nuron)
AG 4S-A22 безкабелен ъглошлайф 22 V безкабелен ъглошлайф с електронно управление на скоростта и безколекторен електродвигател за всекидневно рязане и шлифоване с дискове до 5" или 115 mm
AG 125-A22 безкабелен ъглошлайф Безкабелен ъглошлайф с безколекторен електродвигател, който се използва с акумулатор 22 V за ежедневно рязане и шлифоване с дискове с диаметър до 125 mm
GDG 6-A22 безкабелен прав шлайф Безкабелен прав шлайф с променлива скорост, с безколекторен електродвигател с висока производителност за обработка на метал и производство на архитектурни детайли от метал
Професионалист, който реже арматура с ъглошлайф, при което отхвърчат искри

Открийте безкабелните ъглошлайфи

Шлифоване, рязане и довършителни работи с преносими и мощни инструменти

Имате нужда от продължително шлифоване на метал, бетон и камък, като това може да се осъществи и без да се налага да използвате удължителни кабели. Нашето решение: безкабелни ъглошлайфи с впечатляваща мощност, уникални функции за безопасност, удобна работа и гъвкавост, независимо за какво ги използвате.

А с нашата нова безкабелна платформа Nuron ще получите по-бърз, безопасен и интелигентен инструмент за още по-висока производителност на работния обект.

Други предимства на безкабелния ъглошлайф

Гъвкавост и ефективност

Няма контакт? Няма проблем. От 4,5-инчови машини за обичайни дейности до 6-инчови електрически машини за рязане и шлифоване на метали и минерали, ние разполагаме с безкабелна машина за шлифоване, която е в състояние да отговори на вашите нужди.

Безопасност и издръжливост

Времето на престой влияе негативно върху приходите. Ние създаваме машини, които не само са много издръжливи, но също така осигуряват ергономична работа и разполагат с функции за безопасност, които спомагат за намаляване на вероятността от умора и нараняване.

Напълно съвместима платформа

Нашите безкабелни машини за шлифоване работят с батериите, с които вече сте свикнали. Ако решите, можете да разгледате Nuron, нашата платформа за богата гама от батерии 22 V, осигуряващи по-висока мощност, по-продължително време на работа и вградена диагностика на батерията.

Професионалист, който шлифова метал на работна маса с безкабелен ъглошлайф AG 4S-22.

Още машини за шлифоване, още повече възможности

Нашата гама от безкабелни ъглошлайфи обхваща повечето приложения

Компактният AG 4S-22 е с променливо управление на скоростта, така че да можете бързо да режете метали, минерални компоненти и плочи, а след това да забавите и оформите фини довършителни детайли. Тази машина е водещо решение за задачи, изискващи продължителна работа.

За по-взискателни задачи, например рязане на чугунени тръби, шлифоване на панели с коса подпора и издълбаване на стоманени греди, AG 6D-22 осигурява по-висока скорост на работа и повече срезове с едно зареждане, отколкото останалите машини за шлифоване от 22 V с по-големи и тежки батерии. Постигнатата производителност е сравнима с тази на кабелен инструмент.

Професионалист, който реже бетон с ъглошлайф AG 6D-22, свързан с прахосмукачка (DRS)

Повишена безопасност и повече комфорт

Машини, подходящи за използване на работния обект, които ви помагат да свършите повече с по-малко усилие

С по-лек и тънък корпус, който е по-лесен за хващане, нашите безкабелни ъглошлайфи предлагат по-прецизен контрол и са по-слабо натоварващи при работа – особено в тесни и необичайни пространства. А ако дискът блокира, нашата технология Активен контрол на момента (АТС) спомага за това да се намали вероятността от опасната ситуация на откат.

Превключвателите с блокировка улесняват работата, но също така могат и да представляват риск за безопасността. Затова нашите водещи безкабелни ъглошлайфи са снабдени с т.нар. функция на мъртвия човек, с помощта на която се избягват най-тежките възможни сценарии.

Професионалист, който реже арматура с безкабелен ъглошлайф AG 6D-22

По-безопасно и интелигентно шлифоване

AG 6D-22: иновативна безопасност и оптимална производителност с предимствата на Nuron

Ако блокират, ъглошлайфите са непредсказуеми, и възниква риск от откат в произволна посока. За да ви защити от нараняване, нашата машина AG 6D-22 е снабдена с функцията 3D-ATC, която преустановява въртенето на машината, ако същата внезапно напусне зоната на работната област.

А ако отстраните ръката си от машината, сензорната функция SensTech се активира в ръкохватката незабавно и понижава мощността. 

Независимо от задачата, разполагаме с диск, който да ви помогне да я свършите както трябва

Дискове за ъглошлайфи

Независимо от задачата, разполагаме с диск, който да ви помогне да я свършите както трябва

С правилната принадлежност можете да превърнете безкабелния ъглошлайф в един от най-универсалните инструменти на място на обекта. Рязане и шлифоване с абразивни дискове, почистване на мустаци от метал с фибро диск, шлифоване и полиране с плосък шлифовъчен диск или дори отстраняване на боя и ръжда с помощта на телена четка.

Предлагани в различни размери и дебелини, нашите абразивни дискове са свързани и покрити, за да режат по-бързо и да са с по-дълъг експлоатационен живот.

ПОЗВОЛЯВА СЪВМЕСТИМОСТ С ПРАХ OSHA

Практически безпрашната работа е по-добра за вaс и вашите машини. Свържете своята машина за шлифоване с DRS и безкабелна прахосмукачка VC 10 за по-добър комфорт и по-дълъг експлоатационен живот на уреда.

Поръчайте прахосмукачки и други прахоулавящи системи

УПРАВЛЯВАЙТЕ РАЗХОДИТЕ ЗА ВАШИТЕ МАШИНИ

Нашата услуга за управление на машинния парк покрива всички разходи за вашата машина срещу фиксирана месечна такса. Избягвате нуждата да правите големи инвестиции в машини и получавате само оборудването, от което се нуждаете.

Научете повече за системата за управление на машинния парк