Бъдещите тенденции в строителството.Изградете бизнеса си с авангардни решения.Научете повече тук.
Hilti

Характеристики и приложения

Характеристики
 • Безчетков електродвигател – издържа до три пъти по-дълго (без колектор, който да се поврежда, и без графитни четки, които да се подменят)
 • Много тънка конструкция със заключващ се превключвател – този безкабелен ъглошлайф пасва стабилно в захвата ви за по-удобна работа и прецизен контрол дори в труднодостъпни места
 • Прецизно управление на скоростта от 3400 – 7600 rpm – можете да използвате по-висока скорост, за да режете и шлифовате много бързо, а по-ниските скорости помагат за постигане на перфектен завършек на повърхността
 • Активният контрол на момента (АТС) пречи на тялото на инструмента да се върти неконтролируемо, ако дискът заседне – помага за намаляване на често срещан риск за безопасността
 • Платформа за безкабелни машини – една и съща акумулаторна батерия за всички Ваши уреди 22 V на „Хилти“
Приложения
 • Рязане и шлифоване на стомана, неръждаема стомана и други метали
 • Крайна обработка на метал
 • Почистване на мустаци и полиране на метал
 • Рязане и шлифоване на минерални материали
 • Рязане на плочки с помощта на диамантени дискове с непрекъснат венец

Варианти за продукта и комплекти

Технически данни

Документи и видеоклипове

Консултация и поддръжка

Безкабелният ъглошлайф AG 4S-A22 вдига летвата за бързина и комфорт

Повишете скоростта си при безкабелно шлайфане

Безкабелният ъглошлайф AG 4S-A22 вдига летвата за бързина и комфорт

Независимо дали режете арматурно желязо, тръби или листов материал, или извършвате почистване на основа или премахване на заварки, то вие се нуждаете от стабилен захват за постигане на добри резултати.

Лекия и балансиран AG 4S-A22 с тънък корпус е проектиран да стои здраво в ръката ви - осигурявайки ви удобството при работа от което имате нужда. 

Подходящ за използване при редица материали

Шлайфане на бетон с AG 4S-A22

Бетон

Шлайфане на бетон с AG 4S-A22.

AG 4S-A22 е идеален за обработка на стомана

Неръждаема стомана

AG 4S-A22 е идеален за обработка на стомана.

AG 4S-A22 притежава контрол на скоростта при шлайфане на неръждаема стомана

Неръждаема стомана

AG 4S-A22 притежава контрол на скоростта при шлайфане на неръждаема стомана.

AG 4S-A22 е подходящ за шлайфане на листов материал

Метал

AG 4S-A22 е подходящ за шлайфане на листов материал.

Компактен и балансиран дизайн

Компактен и балансиран дизайн

Ниското тегло, малкия корпус и ергономичния дизайн спомага за справянето със средни до тежки приложения за шлайфане. Тънкия корпус прави контрола върху машината лесен, когато имате нужда от прецизност при шлайфането.

Контрол на скоростта

Контрол на скоростта

6-степенния контрол на скоростта ви дава възможност да настройвате скоростта на диска при обработка на въглеродна и неръждаема стомана. В същото време безчетковия мотор и 22-волтовите батерии на Hilti ви предлагат обхват и производителност, на която може да разчитате.

Заключващ пусков ключ

Заключващ пусков ключ

Заключващ пусков ключ означава работа с машината без нуждата от постоянно натискане на копче. Това намалява напрежението при работа на оператора и позволява продължаване на шлайфането дори при промяна на позицията.

Мерки за безопастност

Мерки за безопастност

Активен контрол на момента (ATC), Активно намаляване на вибрациите (AVR) и бързата спирачка на диска означават, че можете да работите по-бързо и в същото време да държите ъглошлайфа под контрол, допринасяйки допълнително за сигурността на обекта. 

Универсален и мощен 

Гъвкаво допълнение към вашата работна маса, AG 4S-A22 е напълно съвместим с нашата гама от 22V батерии и зарядни устройства и може да се използва с всички съществуващи дискове за рязане и шлифоване до допустимите диаметри за тази машина.

Контрол на скоростта при работа с неръждаема стомана

AG 4S-A22 включва 6-степенно управление на скоростта, което ви позволява да изберете скоростта на въртене на диска от 3 000 до 8 000 оборота в минута, според нуждите на вашето приложение. Това е особено важно при работа с абразивни дискове върху неръждаема стомана (инокс), където оборотите са от значение:

 • По-добри резултати - защото имате прецизен контрол върху абразивността.
 • По-бърза работа - защото квалифицираните специалисти, които обработват метал могат да настройват машината, за да отговаря на най-ефективната им техника.
 • Гъвкавост - защото можете да регулирате скоростта според основния материал и приложение.

AG 4S-A22 използва оптимизирана система за въздушен поток за охлаждане на ъглошлайфа и електрониката, което води до увеличаване на експлоатационния живот. Както бихте очаквали, всички безкабелни машини на Hilti се предлагат с
2 години период без разходи и ако инструментът Ви се счупи, ние ще го поправим в рамките на 3 дни - всичко това безплатно и ще Ви даде спокойствие.