Бъдещите тенденции в строителството.Изградете бизнеса си с авангардни решения.Научете повече тук.

Безкабелни ударно-пробивни машини SDS-Max

Вижте най-мощните безкабелни ударно-пробивни машини SDS Max в тегловия клас 6+ кг (13+ lbs), захранвани от най-новите акумулатори Nuron или 36 V

Вижте най-мощните безкабелни ударно-пробивни машини SDS Max в тегловия клас 6+ кг (13+ lbs), захранвани от най-новите акумулатори Nuron или 36 V
Професионалист, пробиващ отвори в бетонен блок с помощта на ударно-пробивна машина TE 60-22 и прахосмукачка VC 10-22

Научете повече за ударно-пробивните машини SDS Max

За способността да се устои на тежките натоварвания, от които се нуждаете – с гъвкавостта, осигурена от безкабелните решения

Налага ви се да извършвате пробиване, отчупване, каналиране и къртене при умерени условия в твърд бетон и зидария? Необходими са ви мощността и производителността на SDX Max. Но трудните задачи не трябва непременно да означават усилена работа. Затова нашите водещи машини SDS Max са с по-ниско тегло и се използват с анти-вибрационна технология, която спомага за намаляване на умората и улесняват продължителната работа.

А с безкабелната платформа Nuron можете да управлявате вашата ударно-пробивна машина за тежки натоварвания със система 22V, която осигурява изключително добра производителност и по-висока мощност спрямо други платформи с високо напрежение, предлагани на пазара.

Преминете към мощността на ударно-пробивните машини SDS Max

По-голяма гъвкавост

Способства за намиране на най-подходящата машина за конкретната задача. Независимо дали пробивате стоманобетон с арматура или пробивате зидария с боркорона, ударно-пробивните машини SDS Max осигуряват необходимия баланс на мощност и комфорт.

По-висока производителност

По-ниско тегло на машината, подобрена ергономичност и функции като активно намаляване на вибрациите (AVR) и Активен контрол на момента (ATC) могат да ви помогнат да работите по-безопасно продължително време.

Повече удобство

Оптимизирайте инструмента за къртене, като използвате всички налични безкабелни уреди със сменяеми батерии само на една платформа – със системата 22V Nuron ще си осигурите повече мощност от кабелни, газови или други платформи с високо напрежение.

Задача, свързана с изкопаване на компактна почва с мощната ударно-пробивна машина SDS-Max и лопатка за глина.

Достатъчна мощност за изпълнение и на най-тежките задачи

Изключителна гъвкавост за нуждите от взискателно пробиване и зачистване

По-бързо и ефективно пробиване на отвори за анкери до 80 mm в бетон и зидария с нашите машини SDS Max. Те могат да извършват и дейности от типа на зачистване и къртене. Добавете и свредло за сърцевинно ударно пробиване за рязане в дълбочинни зони с диаметър 150 mm.

Прекъснахте кабела? Свалете го и бързо ще получите резервен – не се налага да чакате да се направи ремонт.

Професионалист, който пробива в асансьорна шахта с мощна ударно-пробивна машина SDS-Max, с функционалност за предотвратяване на падане и отстраняване на прах DRS-D.

По-малко умора, по-малко време на престой

Превъзходно управление с по-малко вибрации и по-слаб риск от откат

Осигурявате по-продължително допустимо време за работа – дори по време на работа с много прекъсвания – благодарение на иновативни функции за безопасност и комфорт. AVR помага да се намали излагането на вибрации с до две трети, докато АТС работи за защита на вашите екипи, инструменти и принадлежности, като предотвратява неконтролируемото въртене на инструментите, ако дадено свредло блокира върху скрити материали.

А вие можете да направите възможно едно по-чисто и ефективно работно място, съвместимо с OSHA, като сдвоите прахоулавящата система (DRS) по избор с прахосмукачка, за да отстраните практически целия прах направо от източника.

Професионалист, пробиващ бетон с новата машина TE 60-22 и прикрепената към нея прахоулавяща система

Ударно пробиване от ново поколение

TE 60-22: революционно представяне с Nuron

TE 60-22 избутва своята батерия от 22 V Nuron, за да извършва други дейности, свързани с пробиване, пробиване с боркорона, зачистване, изстъргване, копаене и раздробяване с едно зареждане.

Не са необходими кабели – разполагате с изключително добро време за работа и производителността, която се очаква по-скоро от далеч по-тежка машина. Платформата Nuron помага да постигнете още по-висока производителност както от вашите екипи, така и от вашите машини.

Строителен работник, който работи в седнало положение с ударно-пробивна машина ТЕ 60-22 и свредло за ударно пробиване TE-YX, поставено на коляното му

Усъвършенствани принадлежности

По-висока производителност с нашите свредла, боркорони и длета

Създадени специално за нашите машини SDS Max, свредлата за ударно-пробивните машини TE-YX са с карбидни многорежещи глави за по-бързо пробиване в бетон, тухли зидария и арматура, а нашите диамантени ударни боркони се отличават с подобрена геометрия, осигуряваща по-дълъг експлоатационен живот.

При поставяне на анкер можете да постигнете по-бързи и стабилни резултати без необходимост от ръчни почистване на отвора, когато пробивате с нашето кухо свредло TE-YD, свързано с прахосмукачка. А за работи по отчупване и къртене, нашите самозаточващи шила и подови стъргалки осигуряват дълготрайност и изключителна производителност.

ПОЗВОЛЯВА СЪВМЕСТИМОСТ С OSHA

Практически безпрашният работен обект е по-безопасен за вашите екипи и по-щадящ за вашите машини. Сдвоете прахоулавящата система с безкабелна прахосмукачка VC 10, за да увеличите комфорта по време на работа и да удължите експлоатационния живот на вашите машини. 

Поръчайте прахосмукачки и други прахоулавящи системи

УПРАВЛЯВАЙТЕ РАЗХОДИТЕ ЗА ВАШИТЕ МАШИНИ

Нашата услуга за управление на машинния парк покрива всички разходи за вашата машина срещу фиксирана месечна такса. Избягвате нуждата да правите големи инвестиции в машини и получавате само оборудването, от което се нуждаете.

Научете повече за системата за управление на машинния парк