Бъдещите тенденции в строителството.Изградете бизнеса си с авангардни решения.Научете повече тук.

Безкабелни ударно-пробивни машини SDS-Plus

Вижте всички безкабелни SDS пробивни/изкопни уреди Nuron, 22V и 36V, в тегловия клас 2–4 кг за ежедневни строителни работи

Вижте всички безкабелни SDS пробивни/изкопни уреди Nuron, 22V и 36V, в тегловия клас 2–4 кг за ежедневни строителни работи
Назад към продуктите ()
Сравни
Продукти ()
Професионалист, който работи с приложение за кофраж TE 30-22

Открийте ударно-пробивните машини SDS Plus

Продължително пробиване и зачистване с гъвкавостта на безкабелните системи

Ще си осигурите по-малко време на престой, по-висока скорост и повече време за работа, както и по-малко умора за оператора по време на пробиване пробиване, отчупване, разкъртване и зачистване в бетон или зидария с нашите безкабелни ударно-пробивни машини SDS Plus.

А с машини, които работят на безкабелната платформа Nuron, можете да очаквате по-голяма мощност и продължителност на работа от всякога.

Извлечете повече от нашите ударно-пробивни машини SDS Plus

По-голяма гъвкавост

Независимо дали ви се налага често да пробивате отвори за анкериране или арматура, или извършвате зачистване на труднодостъпни места, можем да ви предложим точното решение за безкабелна ударно-пробивна машина – и високоефективна принадлежност – за да ви помогнем да си свършите работата.

По-висока производителност

Работите по-безопасно и с по-малко умора благодарение на по-ниското тегло на машината, подобрените характеристики при работа и функциите за безопасност, например Активно намаляване на вибрациите (AVR) и Активен контрол на момента (ATC).

Повече удобство

Оптимизирайте набора си инструменти, като използвате всички налични безкабелни машини със сменяеми батерии от единна платформа – с помощта на системата от 22 V Nuron ще си осигурите повече мощност от кабелни, газови или други платформи за високо напрежение.

Строителен работник, който извършва пробиване над главата с ТЕ 4-22 с цел закрепване на тръби с помощта на монтажни системи, с лампа SL 2-22 във фонов режим

Най-подходящата мощност за проекта ви

За всякакви дейности, от задачи за пробиване над главата до зачистване

Нашите гъвкави безкабелни ударно-пробивни машини осигуряват производителността, от която се нуждаете, когато и където е необходимо. Изпълнение на повтарящи се задачи за пробиване над главата и отчупване с компактна ударно-пробивна машина или ударно прокарване през монтажни инсталации с основна плоча, зачистване и леки задания, свързани със стомана, извършвани с машина за по-тежки разкъртвания.

За още по-високи нива на производителност изберете нашите 22V безкабелни ударно-пробивни машини от 22 V Nuron.

Професионалист, който пробива в бетон с помощта на безопасната и високоефективна ударно-пробивна машина TE 6-22 и TE DRS-4/6

По-малко умора, по-голяма безопасност

По-добро управление, по-малко вибрации и по-нисък риск от откат

За да ви помогнем да защитите вашите екипи от нараняване и да намалите забавянията на работния обект, нашите дълготрайни ударно-пробивни машини SDS Plus са с вградени функции за Активно намаляване на вибрациите (AVR) и Активен контрол на момента (ATC). Активното намаляване на вибрациите (AVR) може да понижи вибрациите на машината с до две трети, докато Активният контрол на момента (АТC) спомага за предотвратяване на опасно завъртане на машините, когато се ударят в скрити предмети.

В допълнение, нашите опционални интегрирани прахоулавящи системи могат да отстранят практически всичкия наличен прах и така да ви помогнат да направите вашите работните си обекти още по-безопасни и удобни.  

ударно-пробивна машина, която пробива бетон

Усъвършенствано ударно пробиване

С TE 30-22 продължавате вълнуващото приключение

Преди половин век сме оказали съдействие за развитието на съвременните технологии за ударно пробиване и процесът продължава и до днес, благодарение на революционното решение TE 30-22.

Истински добро решение с по-добро управление от всякога, TE 30-22 работи на безкабелната платформа Nuron. С батериите Nuron 22 V можете да получите цялата мощност на стандартен кабелен инструмент с добавено изключително добро време за работа и гъвкавост. Резултатът? Часове наред безпроблемно пробиване, зачистване, изстъргване и каналиране.

Изваждане на плочи с помощта на универсалната ударно-пробивна машина SDS plus TE 6-22

Принадлежности, проектирани за вашата машина

Работите по-бързо и по-продължително със специализирани свредла и секачи

Ще получите още по-висока производителност от своята ударно-пробивна машина SDS, когато я сдвоите с принадлежност, специално проектирана за нея.

За по-бързо пробиване в бетон, тухли, зидария и арматура, нашите свредла за ударно-пробивна машина TE-CX разполагат с карбидни глави с множество режещи елементи и усъвършенствана геометрия. Ако извършвате анкериране, ще спестите време и ще получите по-последователни резултати с помощта на нашите кухи свредла TE-CD, които едновременно пробиват и почистват. И когато се изисква отчупване, каналиране, заглаждане и изстъргване, нашите държачи на инструментите за къртене са проектирани с оглед постигане на дълготрайност и ефективност.

ПОЗВОЛЯВА СЪВМЕСТИМОСТ С OSHA

За да осигурите по-безопасна и практически безпрашна работна зона, когато работите с нашите безкабелни ударно-пробивни машини SDS Plus, използвайте интегрирана прахоулавяща система от типа на DRS 4-A или DRS 6-A с HEPA филтър или използвайте безкабелна прахосмукачка VC 10. 

Поръчайте прахосмукачки и други прахоулавящи системи

УПРАВЛЯВАЙТЕ РАЗХОДИТЕ ЗА ВАШИТЕ МАШИНИ

Нашата услуга за управление на машинния парк покрива всички разходи за вашата машина срещу фиксирана месечна такса. Избягвате нуждата да правите големи инвестиции в машини и получавате само оборудването, от което се нуждаете.

Научете повече за системата за управление на машинния парк
Влезте в профила си, за да продължите
Регистрирай се