Енергия, природни ресурси и промишленост 

Енергия, природни ресурси и промишленост 

Специфични за индустрията решения за инвеститори, проектанти и строителни предприемачи

Нашите интегрирани решения за големи и сложни проекти са разработени така, че да ви подкрепят през целия жизнен цикъл на съоръжението – от проектирането и изграждането до поддръжката и извеждането от експлоатация. Присъствието ни в 120 държави показва, че основните ни приложения варират от модулни тръбни и кабелни опори до анкериране и пасивни противопожарни елементи.

Енергиен сектор

19 July 2016, Geertruidenberg, Holland. Aerial view of the AMERCENTRALE, a coal and biomass fired Essent powerplant. It's located at the river Amer. In the back the town of GEERTRUIDENBERG.

Независимо дали се фокусирате върху производството на топлинна енергия, възобновяемите енергийни източници, ядрената енергия, природния газ, електрическите комунални услуги или подстанциите, ние можем да осигурим качествени инструменти и продукти, както и експертна инженерна и проектна поддръжка. 

Нашите предложения за енергийната индустрия варират от системи за по-лесен монтаж и демонтаж на рифелова ламарина в електроцентрали до специализирани безкабелни машини за рязане на кабели за работа по пренос и разпределение. Подкрепени с обширни гаранции, тези решения са предназначени да намалят забавянията, причинени от повреди на инструменти и продукти, и да ускорят графиците на проектите.

Минно дело, нефт и газ

Минно дело, нефт и газ

Работите активно в областта на нефта и газа на сушата? Партнирайте си с нас за проектиране и техническа поддръжка от над 100 специализирани професионалисти. Или си осигурете достъп до продукти, като модулни системи от подпори за корозивни среди, които премахват необходимостта от високотемпературна работа. 

В минната промишленост подизпълнението на проектиране, снабдяване и изграждане (EPC) е стандарт. Въпреки това нашето предложение може да помогне за ускоряване на проектите и намаляване на разходите. Това портфолио варира от техническа поддръжка, която помага да се гарантира, че решенията за анкериране на минни шахти не са преоразмерени, до напълно безкабелни системи за почти безпрашен монтаж на тръби и кабели.

Промишленост

Промишленост

Независимо дали преоборудвате автомобилен завод или проектирате тръбни трасета за ново фармацевтично предприятие, нашите решения са проектирани така, че да осигурят по-безопасно и по-бързо проектиране и монтаж, както и пълна оперативна гъвкавост и по-малко престой поради поддръжка.

Освен това ще получите цялостна и постоянна поддръжка, която ще ви помогне да спазвате необходимите одобрения и да намалите разходите. За производителите на оригинално оборудване (OEM) – ние сме вашият доставчик на иновативни анкери и инструменти за по-безопасен монтаж. Освен това нашата персонализирана логистика помага да се осигури по-икономична и надеждна верига за доставки.

Корабостроене

Корабостроене

Нашите модулни подпори за корабостроителни приложения, като платформи за достъп, фалшиви подове и прокарване на тръби, са по-леки от подобни технологии и по-лесни за монтаж. Тъй като при тази технология не се изисква заваряване или високотемпературна работа, можете да увеличите производителността, да намалите текущите разходи и да повишите нивото на безопасност на работата. Преоборудването може да се извърши и от един човек без специализирано оборудване. Освен това нашите подпори са с висока устойчивост на корозия и не се изисква боядисване.    

Вашият партньор за модулно строителство

Вашият партньор за модулно строителство

Намаляване на риска от закъснения и превишаване на разходите при големи строителни проекти и постигане на максимална възвръща

Строителните проекти в енергийния и промишления сектор са подложени на все по-голям натиск по отношение на времето, разходите и околната среда. За да намалим общите разходи за собственост, ние работим заедно с вас, за да предложим цифрови и строителни услуги, които стимулират пълната модулизация. 

Нашите дигитални услуги започват с предварителен инженеринг за оптимизиране на проектирането на системи, като например опори за тръби, кабели и ОВК, пожарозащита, закрепване или платформи за достъп. Също така предоставяме BIM и моделиране на проектирането на инсталации, за да избегнем сблъсъци между професиите на работното място и преработката. Строителните услуги включват сглобяване на модулни подпори, обучение на място и др.