Stroi Acedemy

Stroi Academy

На 13 март 2023 Hilti България ще участва в поредното издание на „Stroi Academy“ – единствената практическа програма в строителния бранш, която дава възможност на студенти и млади специалисти да получат знания директно от лидерите в индустрията.

Щастливи сме, че тази година ще имаме възможност да запознаем младите специалисти с това какво е да ръководиш екип, какво е важно за правилното общуване в работна среда, предимствата на емоционалната интелигентност и как се води бизнес комуникация в онлайн и офлайн среда.

Нашите експерти с радост ще споделят знанията и опита си, за да провокират аудиторията да помисли относно своите разбирания и подход при работа в екип, както и да предостави алтернативни гледни точки относно тайната на най-успешните екипи.

А ето ги и супер звездите от нашия екип, които ще участват в седмото издание на “Stroi Academy”:

Александър Малинов е Строителен инженер, Магистър от Университета по архитектура, строителство и геодезия.

В продължение на повече от пет години заема позицията на Технически ръководител в различни компании от строителния бранш. Професионалният си опит в Hilti започва през 2019г. като Експерт Маркетинг. От началото на 2022г. преминава на позиция Ръководител продажби за сегмент ментални конструкции.

Радослав Славчев е завършил бакалавър в Нов Български университет по икономика и магистър в University of Denver, Colorado, САЩ.

Започва кариерата си през 2008 година като консултант продажби в компания-мобилен оператор , като за три години преминава през различни позиции, свързани с обслужване на клиенти в компанията. Две години по- късно натрупва опит със собствен бизнес в областта на продажбите на канцеларски материали и обслужване/рециклиране на периферни устройства. Най-значимият си опит като Търговски консултант натрупва от голяма международна производствена фабрика, където успява да се издигне до позицията Мениджър маркетинг и продажби. През 2021 се присъединява към Hilti България ЕООД, където има възможност да прилага и надгражда търговските си умения във взаимоотношенията с клиентите.

Емануил Джевизов е Строителен инженер, Магистър от Университета по архитектура, строителство и геодезия.

Професионалният си опит в Hilti стартира през 2018 г. на позицията офис инженер, а след няколко месеца преминава на позиция полеви инженер – регион Северна България. Спомага за успешното реализиране на различни проекти с Hilti съвместно с някои от най-големите проектанти от региона и София. Преди да стартита кариерата си в Hilti, работи 2 години като проектант в “Линднер България” с  проектиране на леки стоманени и фасадни конструкции за външни пазари – Германия, Великобритания, Швейцария, Русия.

Николай Самарджиев е инженерен дизайнер, получил своето образование в Техническия университет в София.

Има над 10 години професионален опит в областта  – B2B, B2C; мениджър проекти – климатизация, вентилация и общи ремонти, звукоизолация и акустика. Професионалният си опит в Hilti започва през 2020г. на позиция търговско-технически консултант.

Светлана Ташева е по образование химик- инженер. Седем години е била на позиция Мениджър ключови клиенти в металургичния гигант “София Мед” и още седем в “Данон”, където натрупва опит на различни позиции включително като Мениджър Ключови доставчици и Мениджър ключови клиенти. Професионалният си опит в Hilti започва през 2022г.

Цялата програма на академията можете да прочетете тук. А за това как са се справили участниците, ще споделим в нашите социални мрежи.