About Hilti

За нас

В Hilti проектираме и произвеждаме иновативни технологии, софтуер и услуги, които подпомагат професионалистите в строителната индустрия.

Ние сме глобална компания, базирана в над 120 страни, с повече от 30.000 служители.

Всеки ден нашите технологии спомагат за впечатляващи инженерни постижения по света - от най-известния влак-стрела в Япония, до тунелите на метрото дълбоко под земята, в най-големите градове.

Ние предлагаме комплексно обслужване на строителните проекти, като предоставяме на клиентите си от софтуер за проектиране, продукти и машини за работа на обекта до обучение, сервиз, изпитвания и консултации. Ние реализираме принципа "всичко на едно място" за строителството във всяка точка на света.

РАБОТИМ ДИРЕКТНО С НАШИТЕ КЛИЕНТИ

Hilti customers

Нашите клиенти са в центъра на всичко, което правим.

Ето защо ние имаме собствени екипи за директни продажби, като повече от две трети от представителите на нашите екипи в Hilti работят директно с нашите клиенти всеки ден. Това са 200 000 взаимодействия по света посредством нашия уебсайт, по телефона или на обекта.

В Hilti не вярваме на стоенето само в офиса. Нашите екипи по продажбите и инженери-консултанти работят в тясно сътрудничество с нашите клиенти на обекта, намирайки решения за по-бързо, по-лесно и по-безопасно строителство.

Всичко това насърчава нашите иновации, защото ние знаем и разбираме от какво наистина се нуждаят нашите клиенти.

Реализираме нашите собствени иновативни продукти - от научноизследователската и развойната дейност до производството

В Hilti обичаме да правим нещата по различен начин.

Ние създаваме технологии, софтуери и услуги, които наистина се открояват от останалите.

Разполагаме със собствени научно-изследователски и проектантски лаборатории, които сътрудничат с най-известните технически университети и високотехнологични партньори по целия свят.

Ние произвеждаме нашите продукти в заводите на Hilti и с външни партньори, като гарантираме, че всички наши продукти достигат еднакво ниво на високо качество и отговарят на еднакви стандарти.

Ние сме частна компания, основана през 1941 г. от Мартин Хилти, която и днес е притежавана от семейство Хилти. Затова ние се стремим към дългосрочно и устойчиво развитие, а не към краткосрочни продажби. 

ПОВЕЧЕ ЗА ХИЛТИ

НАШАТА ИСТОРИЯ

НАШАТА ИСТОРИЯ

Прочетете повече
КОРПОРАТИВНО УПРАВЛЕНИЕ

КОРПОРАТИВНО УПРАВЛЕНИЕ

Прочетете повече
КОРПОРАТИВНА ОТГОВОРНОСТ

КОРПОРАТИВНА ОТГОВОРНОСТ

Прочетете повече