Нашият бизнес модел

Hilti business model

Ние сме глобален бизнес, базиран в повече от 120 страни по света.

Ние предлагаме пълно решение за професионалното строителство - доставяйки технологии, софтуер и услуги по целия свят.

Нашата мисия е да растем като глобален лидер и да създаваме иновативни продукти, различаващи се и изпъкващи пред останалите.

ДИРЕКТНО ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИТЕ

Ние твърдо вярваме в близките и изпълнени с доверие взаимоотношения с нашите клиенти. Ние прилагаме модел за директни продажби с около 15 000 членове на нашите Hilti екипи, които работят директно с нашите клиенти по света.

Ние работим в близост до нашите клиенти онлайн, по телефона и директно на обекта. Също така ръководим верига от собствени Hilti магазини, където професионалистите от строителния бранш могат да купуват Hilti продукти директно от нашите магазини.

Нашите търговски представители и инженери-консултанти прекарват много време на обектите, за да помпомагат да намерите решения - независимо дали става въпрос за избор на правилният вид пирон или проектиране на армировъчната система за големи метро системи.

Обратната връзка от клиентите постъпва обратно в нашите центрове за изследвания и разработка, така че ние знаем какво е необходимо за създаване на дори по-добри и по-дръзки проекти.

НИЕ РАЗРАБОТВАМЕ И ПРОИЗВЕЖДАМЕ НАШИТЕ ПРОДУКТИ

В Hilti знаем, че строителството е опасно и пълно с предизвикателства.

Така че ние работим постоянно за намиране на решения да направим работата на обекта по-бърза, по-лесна и по-безопасна.

Ние имаме собствени центрове за изследвания и разработка, с вътрешни  специалисти, научни работници и инженери. Ние също работим с най-известните технически университети по света, за да извършваме съвместни изследвания и да постигаме допълнителен напредък.

Ние произвеждаме наши собствени Hilti продукти и имаме собствени заводи в Европа, Мексико, САЩ, Индия и Китай. Ние работим също с външни специализирани доставчици, като правим всичко възможно всичко, което произвеждаме да съответства на едни и същи стандарти за високо качество, независимо къде са происведени.

НАШИТЕ ХОРА НИ ПРАВЯТ РАЗЛИЧНИ

Нашите хора са Hilti. Членовете на нашите екипи управляват нашата всекидневна работа и вземат нашите всекидневни решения.

Ние проявяваме страст към нашата работа и много от нас работят в Hilti от 10,15, 20 години. Ние се ръководим силно от нашите четири Hilti стойности - почтеност, кураж, работа в екип и отдаденост, които живеят всеки ден, във всеки член на екип, на всяко място, където работим.  

ПОВЕЧЕ ЗА ХИЛТИ

ОСНОВНА ЦЕЛ И ЦЕННОСТИ

ОСНОВНА ЦЕЛ И ЦЕННОСТИ

Прочетете повече
КОРПОРАТИВНА СТРАТЕГИЯ

КОРПОРАТИВНА СТРАТЕГИЯ

Прочетете повече
КОРПОРАТИВНА ОТГОВОРНОСТ

КОРПОРАТИВНА ОТГОВОРНОСТ

Прочетете повече