Бъдещите тенденции в строителството.Изградете бизнеса си с авангардни решения.Научете повече тук.
Hilti

Характеристики и приложения

Характеристики
  • Здрав корпус от метална редукторна кутия за тежки условия на работната площадка
  • Квадратна опашка 3/4" от високоякостна стомана със закрепване с проходен отвор за дълъг експлоатационен срок
  • Здравата и лесна за употреба E-образна пружина ви позволява да поставяте накрайници за ударен винтоверт с едно движение
  • Ниските вибрации на предавателния механизъм с две чукчета дават възможност за дълга продуктивна работа
  • Център на тежестта в средата на уреда за прецизно манипулиране във всички работни посоки
Приложения
  • Затягане и развиване на гайки и болтове от М16 до М24
  • Затягане и развиване на гайки и болтове от 5/8" до 1"
  • Сглобяване на стоманени профили, кофраж, дървени или предварително излети бетонни компоненти
  • Предварително затягане на болтовете на фланците на тръби с голям диаметър
  • Предварително затягане на гайки и болтове до 1-1/4"

Варианти за продукта и комплекти

Технически данни

Документи и видеоклипове

Консултация и поддръжка

Мощният гайковерт SIW 9-A22 ¾ ви дава кабелна производителност с безкабелна гъвкавост

Label (optional)

Гайковерт с висок въртящ момент

Мощният гайковерт SIW 9-A22 ¾ ви дава кабелна производителност с безкабелна гъвкавост

Със здрав метален корпус на предавателната кутия и държач с проходен отвор 3/4 " от високоякостна стомана, SIW 9-A22 е подходящ за вашите тежки и трудни приложения.

Разработен, за да отговори на нуждите на работната площадка

Metal

Метал

Concrete

Бетон

Wood

Дърво

SIW 9-A22 за приложения с висок въртящ момент с болтове в метални конструкции

Висок въртящ момент за приложения с болтове в метални конструкции

С номинален въртящ момент от 800Nm, SIW 9-A22 може да бъде използван за затягане на болтове в конструкции с размер до M24. Металният корпус на предавателната кутия и висококачественият ¾” накрайник правят машината достатъчно здрава за условията на работната площадка.

SIW 9-A22 е съвместим с вашите налични 22V машини

Проектиран да улесни достъпа и контрола

Тесният корпус и интегрираните LED светлини в SIW 9-A22 улесняват работата в малки пространства, докато дръжката и спусъкът са разработени за подобряване на контрола при затягане на болтове, например при фланшови съединения.

SIW 9-A22 разполага с мощност, която е лесна за управление.

Новият двоен ударен механизъм намалява вибрациите

За монтаж на винтови анкери с по-голям диаметър, като Хилти HUS3-H14 и Хилти HUS3-H10, разработихме двойния ударен механизъм, който намалява вибрациите и спомага за повишаване на безопасността при серийни приложения в бетон.

Новите е-щифтове лесно задържат накрайниците към държача

Функции, които спомагат за повишаване на безопасността и производителността

Допринасяйки за безопасността на оператора и на работната площадка, SIW 9-A22 използва E-щифт, който се свързва през проходен отвор в държача, за да запази накрайниците на място. Може да се използва и допълнителна лента за захващане, ако машината бъде случайно изпусната.

Защо е необходим гайковерт с голям въртящ момент?

Невъзможно е да се пренебрегне въздействието на безкабелните машини в строителната, машиностроителната и инженерната промишленост, и безкабелните ударни гайковерти не са изключение. 

За разлика от безкабелните пробивни и ударно-пробивни машини, които са характерни с пробиване на отвори и завиване на винтове, гайковертът е специално проектиран за затягане и разхлабване на различни болтове, гайки и винтове с шестоъгълна глава. Разликата с ударен гайковерт е, че той използва както въртяща сила (въртящ момент), така и многократни интензивни удари, измервани в мили секунди, за да осигури висока мощност в малка машина. Машината е проектирана със специален корпус, така че реакционната сила да се абсорбира в него, което позволява на операторите да работят с една ръка.

Предимството на Хилти

Гамата от безкабелни ударни гайковерти, която включва SIW 22T-A и SIW 6AT-A22, е разширена, за да отговори на нуждите на приложенията с големи натоварвания. Новият безкабелен ударен гайковерт SIW 9-A22 има повече от достатъчна мощност и производителност за затягане и анкериране на болтове в стомана, бетон и дърво.

SIW 9-A22 има стоманен държач ¾ ” с „проходен отвор за фиксиране”. По този начин използвайки Хилти Е-щифт за закрепване на големи накрайници, се гарантира, че те остават на място по време на интензивни периоди на работа и помага да се намали рискът от падане на тежките накрайници и да доведе до опасност за други работници на площадката. Хилти Е-щифт означава, че закрепването на накрайниците може да бъде извършено бързо и безопасно, без отрицателни резултати в производителността.

За да увеличи производителността на оператора, SIW 9-A22 използва предавателна кутия с двоен ударен механизъм. Тази нова технология увеличава живота на машината и намалява нивото на вибрациите. Също така помага да се намали умората на оператора и да се увеличи времето за използване на машината от един и същ потребител. Както бихте очаквали, всички безкабелни машини на Хилти се предлагат с гаранция от 2 години, която включва дори части, които се износват или биха се счупили по време на употреба.  Ние ще поправим вашата машина в рамките на 3 дни - всичко това безплатно, осигурявайки ви спокойствие.