ОГНЕЗАЩИТА ЗА СОБСТВЕНИЦИ НА СГРАДИ И СПЕЦИАЛИЗИРАНИ КОНСУЛТАНТИ

Hilti firestop for building owners and specialist consultants

В Hilti можем да Ви помогнем със спецификация и проектиране на пасивна система за противопожарна защита.

Предлагаме също и най-съвременни продукти, лесен за употреба проектантски софтуер и техническа поддръжка на обекта, онлайн и по телефона. Ако не намирате каквото Ви е нужно онлайн, само се свържете с местния си офис на Hilti.

ШИРОКА ГАМА ОТ ЛЕСНИ ЗА МОНТАЖ ОГНЕЗАЩИТНИ РЕШЕНИЯ

Hilti firestop collars

Предлагаме широка гама от противопожарни продукти за много различни приложения и решения, изпитана съгласно най-строгите международни стандарти като ASTM и EN.

Предварително подготвените противопожарни продукти могат да увеличат производителността Ви. Те идват с вече вградени в тях огнезащитни материали, което ги прави лесни и бързи за монтиране, преустройство и инспектиране.

Например меките ни огнезащитни блокове могат да се монтират без хоросан, затова лесно могат да се премахнат и използват отново. Противопожарните ни кабелни дискове просто се увиват около кабелите, а пожарозащитният ни безкраен пръстен може да се отреже за необходимата Ви дължина и да се използва за сложни тръбни конфигурации като наклонени тръби.

ЕКСПЕРТНИ ПРОЕКТАНТСКИ ИНСТРУМЕНТИ И ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОГНЕЗАЩИТА

Hilti firestop technical literature

Нашите онлайн технически ръководства, документи за одобрение и технически спецификации в сайта на Hilti Ви помагат да проектирате по-бързо и по-лесно. Просто изрежете и поставете чертежи и текст от Техническата ни библиотека в собствения си чертеж.

Достъп до:

 • 2D чертежи
 • Текстове на спецификации
 • Документи за предварително планиране
 • Документи за одобрение

Предлагаме също и софтуер и приложения за избор на продукти и проектиране на противопожарни системи, включително и богата BIM/CAD библиотека с Hilti продукти и автоматизираната ни проектантска система - Hilti Button for Firestop.

Достъп до:

 • BIM/CAD библиотека с Hilti продукти - достъпна чрез Revit, Autocad,  bimobject.com и сайтът за изтегляния на Hilti.
 • Избор на продукт - използвайте софтуера ни Hilti PROFIS 3, за да избирате продукти и да проследявате покупките си.
 • Можете да използвате също и мобилното приложение Hilti, за да видите продуктовия ни каталог, да проверявате наличността на продукти и да управлявате инструментите и акаунта си.

Hilti Button for Firestop – автоматизирано идентифицира отвори, генерира спецификация и предлага от изброените противопожарни системи, включително ключови данни и документация.

ПОДОБРЯВАНЕ НА ХАРАКТЕРИСТИКИТЕ НА СГРАДАТА С ОГНЕЗАЩИТА

Продуктите на Hilti за огнезащита могат да подобрят конструкциите на сградата както и да защитават от пожар. Те са изпитани съгласно тестовете за противопожарна защита с одобрение ETA и UL и могат да подобрят:

 • Акустиката на сградата - като блокират пролуки, които също пренасят звук.
 • Движението на сградата - може да минимизира последиците от земетресения, топлинни движения на тръбопроводни системи, конструктивна деформация или вибрации в промишлени съоръжения.
 • Защитата на сгради от мухъл и плесен - предлагаме продукти, устойчиви на мухъл и плесен, които могат да са особено полезни при проектиране на болници.
 • Спазваме LEED и BREEAM сертификации за зелено строителство.

ПОПИТАЙТЕ ИНЖЕНЕР