КАК ДА ИЗПОЛЗВАМЕ ОГНЕЗАЩИТНИ СРЕДСТВА ЗА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ОТВОРИ

Огнезащитни средства за строителни услуги, електроцентрали, индустриални съоръжения и центрове за данни

Hilti firestop for  electrical penetrations

Hilti предлага широка гама от огнезащитни решения за електрически приложения за:

  • Електроцентрали и индустриални съоръжения
  • Строителни услуги
  • Центрове за данни и телекомуникационни съоръжения

Огнезащитните съоръжения на Hilti са бързи и лесни за монтиране и инспектиране. Те са предварително подготвени и могат да се подбират, което ги прави лесни за преустройство и поддръжка.

Също така отговарят на най-строгите международни стандарти за безопасност като ASTM и EN. Те покриват изискванията на ETA и UL. 

ПРЕДЛАГАМЕ ШИРОКА ГАМА ОГНЕЗАЩИТНИ РЕШЕНИЯ

Противопожарните решения на Hilti предлагат иновативни решения както за нови строежи, така и за преустройства:

  • Противопожарният кабелен канал на Hilti е идеален за кръгли отвори за единични кабели и кабелни връзки в стени и подове от зидария и гипсокартон.
  • Противопожарните тухли на Hilti са подходящи за временно и постоянно уплътняване на стени и подове. Използвайте тухли за големи отвори и накрайници за малки и средни отвори.
  • Огнезащитната пяна на Hilti е подходяща за отвори за единичен кабел, кабелни връзки, кабелни скари, кабелни канали и смесени отвори.

ПОПИТАЙТЕ ИНЖЕНЕР

КАК МОЖЕМ ДА ВИ ПОМОГНЕМ ЗА ПРОЕКТА И СПЕЦИФИКАЦИИТЕ ВИ

Можем да Ви помогнем с проекта и спецификациите на обекта, онлайн или по телефона:

  • Проектантски инструменти - използвайте подробната BIM/CAD библиотека на Hilti и лесния за използване проектантски софтуер Hilti Button for Firestop, който може автоматично да идентифицира отвори за огнезащита и предложени огнезащитни решения.
  • Помощ на обекта - инженерите на Hilti могат да работят с Вас на обекта, за да Ви помогнат със спецификации и решения.
  • Уточняване на чертежите - свържете се с нас по телефона или чрез нашия уеб сайт, за да открием правилния продукт и документация за проекта Ви.

Техническа документация - получете достъп до техническата ни библиотека онлайн, за да намерите документи за предварително планиране, технически листове и документи за одобрение. Само изрежете и поставете чертежи и текст директно в собствения си проект.