КАКВА ДА Е ОГНЕЗАЩИТАТА ЗА ЛИНЕЙНИ И ПЕРИМЕТРАЛНИ СВЪРЗВАНИЯ

Огнезащитни решения за движение и устойчивост на вода

Hilti firestop for perimeter joints

Периметралните пожарни бариери на стените създават уникални предизвикателства в проектирането.

Подобно на всички строителни свързвания, окаченото фасадно свързване се движи и премества непрекъснато спрямо конструкцията на сградата.

Свързването може да бъде изложено на атмосферни, външни и вътрешни елементи по време и след изграждането.

Така че, когато посочвате решение за огнезащита за окачени фасади, трябва да вземете предвид движението, течовете и оценките за водата, за да избегнете скъпоструващо преустройство в бъдеще.

Когато трябва да прилагате огнезащита към ръба на плоча по периметъра на сградата, е необходимо да изберете огнезащитна система, която да работи с външната облицовка на сградата.

Може да бъде съставена от различни компоненти, като например сглобки на окачени фасади, сглобяеми бетонни панели или студено формовани стоманени рамки и обвивки. 

НАШИТЕ HILTI РЕШЕНИЯ ЗА ЛИНЕЙНИ И ПЕРИМЕТРАЛНИ СВЪРЗВАНИЯ

Нашите огнезащитни Hilti решения за линейни и периметрални свързвания, включват:

  • Нашият Hilti Sealant и Hilti Joint Spray – нашите най-широко използвани огнезащитни продукти за решения по ръба на плочата.
  • Нашият Hilti Top Track Seal – обгръща участъка между гипсокартон и плоски бетонни плочи.
  • Широка гама от огнезащитни системи за външна употреба.
  • Освен това сме първият производител, който предлага патентована и тествана фасадна система със стъкло от пода до тавана, с която се покриват проектантските изисквания.

Нашите Hilti огнезащитни системи са лесни за монтаж и за инспекция.

Също така отговарят на най-строгите международни стандарти, като ASTM и EN и съответстват на стандартите, като отговарят на изискванията ETA и UL. 

ПОПИТАЙТЕ ИНЖЕНЕР

КАК МОЖЕМ ДА ВИ ПОМОГНЕМ ЗА ПРОЕКТА И СПЕЦИФИКАЦИИТЕ ВИ

Можем да Ви помогнем с проекта и спецификациите на обекта, онлайн или по телефона:

  • Проектантски инструменти - използвайте подробната BIM/CAD библиотека на Hilti и лесния за използване проектантски софтуер Hilti Button for Firestop, който може автоматично да идентифицира отвори за огнезащита и предложени огнезащитни решения.
  • Помощ на обекта - инженерите на Hilti могат да работят с Вас на обекта, за да Ви помогнат със спецификации и решения.
  • Уточняване на чертежите - свържете се с нас по телефона или чрез нашия уеб сайт, за да открием правилния продукт и документация за проекта Ви.

Техническа документация - получете достъп до техническата ни библиотека онлайн, за да намерите документи за предварително планиране, технически листове и документи за одобрение. Само изрежете и поставете чертежи и текст директно в собствения си проект.