Profis engineering design software suite
Profis engineering design software suite

ВСИЧКО НА ЕДНО МЯСТО - СОФТУЕР ЗА ПРОЕКТИРАНЕ НА АНКЕРИ

Увеличете Вашата производителност, като проектирате връзките стомана-бетон като едно цяло

PROFIS Engineering прави справянето дори с най-сложните и предизвикателни връзки стомана-бетон по-лесни както при статични, така и при сеизмични условия. Този лесен за научаване софтуер от всички от екипа обработва изчисления и анализ на различните елементи на връзката стомана към бетон, включително основен материал, стоманена планка, анкери, заварки и ребра с лесна повтаряемост и задълбочена документация - всичко от един инструмент, базиран на облак.

Можете да получите достъп до безплатната версия на PROFIS Engineering , като използвате вашето потребителско име и парола на Hilti или се регистрирате днес. Освен това, през първите 30 дни ще можете да използвате безплатно всички ПРЕМИУМ функции, като в крайна сметка ви остава изборът да надградите или не.

Увеличете производителността си

Намалете времето за проектиране

С PROFIS Engineering ще намалите времето за проектиране на връзката стомана-бетон от повече от 1 час до само 10 минути.

Подобрете точността

Използвайте PROFIS Engineering, който ще ви помогне да получите точните спецификации още от първия път. Автоматичните трансфери на натоварвания, едновременната обработка на комбинация от множество натоварвания и генерирането на BIM / CAD модел помагат за намаляване на грешките и преработката.

Увеличете ефективността

Интегрираното споделяне на данни в една платформа предоставя на всеки участник незабавен достъп до най-актуалните проектни файлове и отчети. Това помага за подобряване на прозрачността, премахване на проблемите с комуникацията и повишаване на ефективността.

Характеристики

Anchoring in concrete, masonry, and concrete over metal deck capabilities make it easy to complete your entire job in one simple software.

Подробно изчисляване на анкери

Възможностите за изчисляване на анкер и анкерна плоча улесняват завършването на цялата ви работа в едно лесно за използване приложение.

Analyse your baseplate

Анализ на базовата планка

Анализирайте вашата базова плоча, като използвате методологията на крайните елементи, за да определите дали вашата базова плоча е корава.

Cloud based platform

Облачно базирана платформа

Интегрирана облачна платформа поддържа заинтересованите страни свързани и актуализира данните. Това също така означава, че можете да получите достъп до Вашите дизайни от повечето Ви устройства на почти всички места.

BIM/CAD library

BIM / CAD моделиране

Автоматично импортирайте 2D и 3D BIM / CAD обекти директно във Вашия проект, като ограничите отнемащото време и предизвикващо грешки ръчно чертане.

User friendly Profis Engineering Suite

Удобен за потребителя

Лесно се придвижвайте и създавайте проекти с раздел любими, подвижни параметри на интерфейса, дефинирани от потребителя шаблони, бутон за отмяна / повторение и персонализируеми отчети.

On-demand support, step-by-step tutorials and engineering support

Поддръжка при поискване

Инструкциите стъпка по стъпка в продукта и инженерната подкрепа при поискване означават, че никога не трябва да се справяте сами със сложните предизвикателства при изчисленията.

Eurocode icon

Готов за Еврокод

PROFIS Engineering е съвместим с EN 1992-4. Новият стандарт консолидира, актуализира и замества по-стари технически спецификации (например ETAG001, TR029) за дизайн на крепежни елементи.

Научете повече за Еврокод

ИЗБЕРЕТЕ ПРАВИЛНИЯ PROFIS ENGINEERING ЛИЦЕНЗ ЗА ВАС

Stand-alone licence

Стандартен лиценз (безплатно)

 • Осигурява всичко необходимо за изчисляване на връзката стомана към бетон.
 • Позволява да се оцени коравината на плочата, но не проверява плочата и всички усилващи елементи (функция Премиум)
 • Първоначално ще имате 30 дни с активни всички ПРЕМИУМ функции, след което можете да решите дали да останете с безплатната версия или да надградите до ПРЕМИУМ версията.
Започнете сега
Floating licence

ПРЕМИУМ Индивидуален лиценз

 • 1 потребител
 • До един потребител едновременно с достъп до ПРЕМИУМ функциите
 • 500 лв. / година
Надградете до ПРЕМИУМ сега!
enterprise licence

ПРЕМИУМ многопотребителски лиценз

 • До един потребител едновременно с достъп До ПРЕМИУМ функциите
 • Неограничен достъп до стандартните функции
 • 750 лв. / година
Надградете до ПРЕМИУМ сега!
КУРСОВЕ ЗА ПРОЕКТИРАНЕ НА ВРЪЗКИ СТОМАНА КЪМ БЕТОН

КУРСОВЕ ЗА ПРОЕКТИРАНЕ НА ВРЪЗКИ СТОМАНА КЪМ БЕТОН

E-learning

Избрахте ли най-добрия анкер за вашето приложение? Изчислението ви напълно съвместимо ли е с EC2? Ако често си задавате подобни въпроси, този курс е за вас!

 • Онлайн курс за електронно обучение винаги наличен 24/7.
 • Различни модули с променлива продължителност.
 • Сертификат за участие.
 • Безплатно.