Hilti инженерни семинари

Hilti практически семинари

Изчисление на анкери и дюбелни връзки, демонстрация на измервателна техника и изпитване на крепежни елементи

Готови ли сте да се въоръжите с нови знания и умения в областта на крепежните системи и инженерните решения?

Темата на нашия следващ семинар е "Практически семинар– изчисление на анкери и дюбелни връзки със софтуер Profis Engineering, демонстрация на измервателна техника и изпитване на крепежни елементи". Този семинар ще Ви предложи възможност да се запознаете с най-новите технологии и методи, свързани с инженерните решения на Hilti.

Дати и локации:

  • 30 май 2024, КИИП Пловдив, Ж.К "Тракия", бул. "Освобождение" № 32, ет. 4 – от 14:00 до 18:00 часа
  • 6 юни 2024, София, Capital Fort, бул. Цариградско шосе № 90 - oт 14:00 до 18:00 часa

Програма:

  • Практически примери за проектиране с всички модули на софтуера Profis Еngineering: В тази сесия ще разгледаме как да използваме софтуера Profis Engineering за изчисление на анкериране на стомана към бетон и зидария, насаждане на армировка и изчисление на дюбелни връзки при увеличение на бетонови сечения.
  • Демонстрация на измервателна техника на Hilti: В тази част от семинара ще Ви представим нашата измервателна техника, включително електронни рулетки и най-новата ни система за сканиране и установяване на диаметъра и дълбочината на армировката в бетона - PS 300.
  • Изпитване на анкери на опън в реално време: В тази сесия ще имате възможност да видите в действие нашите уреди HAT 30 (≤30kN) за тестване на механичен анкер и HAT 180 (≤180kN) за тестване на армировка с химически анкер.
  • Сесия въпроси и отговори: Последната сесия на семинара ще бъде посветена на Вашите въпроси. Имате възможност да разберете всичко за техническите продукти на Hilti, с които се сблъсквате в проектирането.

Освен това, подготвили сме игри с награди, за да направим семинара още по-забавен и интерактивен за Вас.

Не пропускайте този незабравим Hilti семинар, който ще Ви предостави ценни практически умения и познания.

Регистрирайте се сега!