ПРОФЕСИОНАЛНИ РЕШЕНИЯ ЗА ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ НА СТРОИТЕЛНАТА ПЛОЩАДКА С HILTI

ПРОФЕСИОНАЛНИ РЕШЕНИЯ ЗА ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ НА СТРОИТЕЛНАТА ПЛОЩАДКА

Увеличете производителността си и намалете времето за работа с нашите решения за довършителни дейности

Добре дошли в света на Hilti, където Ви предлагаме висококачествени машини и решения за Вашите довършителни дейности на строителната площадка.

Независимо дали сте строителна фирма или професионален строителен екип, ние имаме всичко необходимо, за да направим Вашия проект успешен.

Разгледайте цялостното портфолио от машини Hilti за довършителни дейности, включващи машини за директен монтаж, прахоулавящи системи, измервателни уреди, екзоскелет, предазначени да подпомогнат Вашата работа по най-добрия начин.

По-бързо и качествено закрепване

По-бързо и качествено закрепване

За повтарящи се задачи по довършителните работи, като закрепване на плоскости от гипсокартон към метал или дърво, както и за рaбота върху дървени или метални рамки, ви е необходима система, която е бърза, надеждна и удобна за използване. Вижте нашите (тук исках да напиша категорията на продуктите) решения. 

По-добра видимост и точност

По-добра видимост и точност

Независимо дали Вашето предзвикателство е липса на време, големи разстояния, сложни проекти или друго, Hilti разполага с подходящата измервателна техника, за да Ви помогне да увеличите производителността си веднага!

Повече безопасност и улеснение на работата

Повече безопасност и улеснение на работата

Увеличете сигурността на работата си и повишете Вашата производителност със системите за безопасност на Hilti като: AVR, ATС.
Гарантирайте си гладкото протичане на проектите с екзоскелета EXO-S - новата трансформираща технология на Hilti. EXO-S е създадена, за да помогне за подобряване на ефективността на човека, като същевременно облекчава умората и болката в горната част на тялото, произтичащи от повтарящи се задачи над главата, като боядисване, изолация, шлайфане на тавани и монтаж на окачени тавани.

СПЕЦИАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ:

Винтонавивна техника

Прахоулавяща система

Измервателни решения

Решения за рязане

Шлайфане и екзоскелет

Допълнителни предложения

Специалните предложения са валидни от 17.06.2024 г. до 17.07. 2024 във всички Hilti магазини и чрез нашите акаунт мениджъри.