СЪВМЕСТНИ ИНЦИАТИВИ НА HILTI БЪЛГАРИЯ И студенти ОТ УАСГ

ПРЕОБРАЗЕТЕ РАБОТНАТА ПЛОЩАДКА

Този месец имате прекрасна възможност да го направите благодарение на подаръците от Hilti. Изненадайте себе си и екипа си със страхотни подаръци при вашата следваща поръчка!

При закупуване на механични анкери на стойност минимум 750 лв. без ДДС получавате подарък – Куфар за консумативи! Този издръжлив куфар е идеалният партньор за вашия професионален екип, като ще ви помогне да съхранявате консумативите си лесно и организирано.

И това не е всичко! При закупуване на минимум 3 броя инструмента за къртене, ние ще ви подарим чанта за тяхното съхранение. С нея, вие можете да носите вашите инструменти с лекота и удобство.

За тези от вас, които имат нужда от химически анкери, имаме нещо специално! Поръчайте 40 броя химически анкери и като подарък ще получите изолирана кутия, която ще ги съхрани в идеално състояние и ще ги предпази от горещите температури през летните месеци.

Hilti е вашият надежден партньор в строителството. С нас можете да бъдете сигурни във високото качество на продуктите и професионалното обслужване.ПосEтете наш магазин или се свържете с вашия търговски представител, за да се възползвате от промоционалното ни предложение за месец август.

Не губете време, предложението е валидно само от 01.08 до 31.08.2023 г.