СЕРИЯ СЪБИТИЯ „NURON #БЕЗКОМПРОМИС“ ЗАПОЧВАТ НА 27 ОКТОМВРИ.

Заповядайте на серията събития, който ще представят иновативната 22V платформа Nuron, съвместима с над 70 различни машини.

Nuron въвежда най-съвременните технологии, за да преосмисли начина, по който професионалистите в строителството работят ежедневно на работните си площадки - да се справят с предизвикателствата, свързани със здравето и безопасността и да управляват бизнеса си, като им дава силата и увереността да бъдат по-разумни и по-ефективни.

На 27 октомври 2022 ние от Hilti България имаме удоволствието да Ви поканим на най-мащабната ни серията от събития „Nuron #безкомпромис“. Започваме на 27 октомври в София, „Интер Експо Център“, зала 5 от 08:30 часа и продължаваме на 1 ноември в Пловдив - Hilti Магазин, 4 ноември ще покажем какво е #безкомпромисна работа в Бургас- Hilti Магазин, на 8 ноември във Варна- Hilti Магазин и последното събитие ще се проведе на 11 ноември в Русе- Hilti Магазин.

Заповядайте и се убедете сами в:

  • Удобството на единна платформа - Можете да захранвате около 70 машини, които ще се представят поетапно чрез една 22V платформа NURON – съвместима с различни машини, от винтоверти до големи къртачи и фугорези;
  • Мощност – повече работа с едно зареждане;
  • Защита и безопасност - Решенията за безопасност варират от системи за контрол на праха до вградени технологии, които помагат за понижаване на риска от травми и злополуки по време на работа.

При възникнали въпроси, можете да се свържете с нас на yana.dimitrova@hilti.com и на +359 884 894 684