УЕБИНАРИ

Споделяме познанията си онлайн.

Hilti уебинари

Какво представляват уебинарите?

Hilti доставя на строителната индустрия в световен мащаб иновативни продукти, системи и услуги. Инженерният екип в Hilti е наясно, че имате постоянна необходимост да бъдете в крак с тенденциите, както и силно изискване за непрекъснато професионално развитие. 

Това може да бъде изцяло базирано на продукти или в повечето случаи да обхваща непрекъснато подобряващите се и адаптирани методи за проектиране и индустриални стандарти, които използваме ежедневно. Следователно образованието и обучението на инженери и архитекти по отношение на иновативни и ефективни решения е ключов фокус за нашия инженерен отдел. Днешният свят обаче може да ни осигури по-малко време за постигане на тези образователни цели, поради което ние от Hilti организираме редовни уеб семинари по важни теми. 

Позволявайки Ви да присъствате на живо и интерактивно, с нашите специалисти на разположение, които ще отговорят на техническите Ви запитвания на момента или по-късно, според графика Ви.

Как да участвам в уебинарите на Hilti?

 1. Попълнете бланката за регистрация на съответния уебинар. Тя се отваря, чрез „Регистрирайте се тук“.
 2. След като се регистрирате ще получите имейл, чрез който е необходимо да потвърдите Вашето участие, за да получите достъп до събитието.
  Моля, не пропускайте тази втора стъпка, за да гарантирате присъствието си на желания от Вас уебинар!

Предстоящ уебинар

 • 07 X 2021
  Начало : 15.00 Край : 16.00 Място : Online

  Изчисляване на анкерни планки по МКЕ

  По време на събитието ще разгледаме предизвикателствата при изчисляването на всички елементи, които изграждат анкерните планки: стоманена планка, заварки, ребра за закоравяване, напрежение върху бетона и изчисление на анкерите. Освен това ще подчертаем основните аспекти, които трябва да бъдат взети под внимание на регулаторно ниво и как Hilti може да подпомогне инженера при справяне с процеса на проектиране и да увеличи производителността на работа.

  Регистрирайте се тук