Огнезащита за архитекти

Огнезащитните системи са повече от просто продукт

Hilti firestop for architects

В Hilti можем да Ви помогнем със спецификация и проектиране на пасивна система за противопожарна защита.

Предлагаме също и най-съвременни продукти, лесен за употреба проектантски софтуер и техническа поддръжка на обекта, онлайн и по телефона. Ако не намирате каквото Ви е нужно онлайн, само се свържете с местния си офис на Hilti.

ПРОТИВОПОЖАРНИ ПРОДУКТИ, СЪОТВЕТСТВАЩИ НА СТАНДАРТИТЕ

Hilti firestop module box

Продуктите за противопожарна защита на Hilti отговарят на най-строгите международни стандарти като ASTM и EN.

За нас в Hilti безопасността на хората е от ключова важност и имаме повече от 30 години опит в проучванията и развитието на пасивни системи за противопожарна защита.

Предлагаме широка гама от одобрени продукти, за да покрием широка гама от приложения на работната площадка.

Огнезащитните системи могат да помогнат за възстановяване на оценката на стена, таван или под, тъй като през тях преминава кабел, тръба или съединение. Те помагат да се спре разпространението на огъня, дима и токсичните газове и като цяло е част от плановете за безопасност на хората в сградата.

НАШИТЕ ПРОДУКТИ ЗА ОГНЕЗАЩИТА ПОДОБРЯВАТ ЕФЕКТИВНОСТТА НА СГРАДИТЕ

Hilti fire protection testing

Продуктите на Hilti за огнезащита могат да подобрят конструкциите на сградата както и да защитават от пожар. Те са изпитани съгласно тестовете за противопожарна защита с одобрение ETA и UL и могат да подобрят:

  • Акустиката на сградата - като блокират пролуки, които също пренасят звук.
  • Движението на сградата - може да минимизира последиците от земетресения, топлинни движения на тръбопроводни системи, конструктивна деформация или вибрации в промишлени съоръжения.
  • Защитата на сгради от мухъл и плесен - предлагаме продукти, устойчиви на мухъл и плесен, които могат да са особено полезни при проектиране на болници.
  • Спазваме LEED и BREEAM сертификации за зелено строителство.

Можем да Ви помогнем по време на изработката на вашите чертеж и проект, от предварителното планиране до строителството и одобрението на сградата.

Предлагаме техническа библиотека с информация онлайн, включваща лесни за изрязване и поставяне 2D чертежи, документи за одобрение, спецификации, текстове и др.

Можете да използвате и софтуера проектиране Hilti Button for Firestop за огнезащита и богатата BIM/CAD библиотека с продукти Hilti.

Hilti Button for Firestop автоматично идентифицира отвори, препоръчва противопожарни продукти с прикачени данни и генерира списък с материали, като ви спестява време за четене на подробни стандарти и продуктови спецификации.

Софтуерът прави сложните изчисления при проектиране по-лесни и по-бързи. Той е точен, непрекъснато се актуализира и се основава на годините изследвания и развойна дейност на Hilti за осигуряване на оптимизирани проектантски решения за вашия проект.

Можете да се обадите и на местния Hilti екип и да поискате помощ на обекта или по телефона.

ПОПИТАЙТЕ ИНЖЕНЕР