Продукти за огнезащита за главни изпълнители и ръководители на проекти

Hilti firestop for general contractors

В Hilti можем да Ви помогнем със спецификация и проектиране на пасивна система за противопожарна защита.

Предлагаме също и най-съвременни продукти, лесен за употреба проектантски софтуер и техническа поддръжка на обекта, онлайн и по телефона. Ако не намирате каквото Ви е нужно онлайн, само се свържете с местния си офис на Hilti.

ШИРОКА ГАМА ОТ ЛЕСНИ ЗА МОНТАЖ ОГНЕЗАЩИТНИ РЕШЕНИЯ

Hilti firestop blocks

Предлагаме широка гама от противопожарни продукти за много различни приложения и решения, изпитана съгласно най-строгите международни стандарти като ASTM и EN.

Предварително подготвените противопожарни продукти могат да увеличат производителността Ви. Те идват с вече вградени в тях огнезащитни материали, което ги прави лесни и бързи за монтиране, преустройство и инспектиране.

Например меките ни огнезащитни блокове могат да се монтират без хоросан, затова лесно могат да се премахнат и използват отново. Противопожарните ни кабелни дискове просто се увиват около кабелите, а пожарозащитният ни безкраен пръстен може да се отреже за необходимата Ви дължина и да се използва за сложни тръбни конфигурации като наклонени тръби.

ЯСНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЛЕСНА ОГНЕЗАЩИТНА СПЕЦИФИКАЦИЯ

Hilti firestop technical literature

Вижте в нашия интернет сайт техническата библиотека за подробни описания на пожарозащитните продукти, техническите ръководства и документите за одобрение на Hilti.

Вижте в нашия интернет сайт техническата библиотека за подробни описания на пожарозащитните продукти, техническите ръководства и документите за одобрение на Hilti. Можете също така да изрязвате и поставяте чертежи и текст директно в собствения ви чертеж.

Ако имате нужда от повече информация, само се свържете с местния екип на Hilti. Ще се радваме да Ви помогнем на Вашия обект, по телефона или чрез нашия интернет сайт.

СЛЕДЕТЕ ПРОТИВОПОЖАРНИТЕ СИ ДОКУМЕНТИ В ЕДНО ПРИЛОЖЕНИЕ

Приложението Hilti CFS-DM Firestop Documentation Manager Ви помага да организирате цялата си противопожарна документация на едно място:

  • Съхранете цялата си документация за даден проект - спецификации, одобрения, документи за предварително планиране и други.
  • Снимайте инсталации, инспекции и ги съхранявайте всички заедно.
  • Създавайте и отпечатвайте професионални доклади в excel или PDF формат, като така инспекциите и обновяванията стават по-лесни и по-бързи.
  • Работете по документите си на обекта, като използвате телефона си или на компютъра в офиса - само се впишете с потребителско име и парола. 

Създадено е за големи или малки строителни проекти.

ПОПИТАЙТЕ ИНЖЕНЕР