ИНСТАЛАЦИОННА СИСТЕМА ЗА ПРИЛОЖЕНИЯ С ЛЕКИ И СРЕДНИ НАТОВАРВАНИЯ

Hilti MM инсталационна система

Hilti MM modular support system for light-medium duty applications

Нашата Hilti MM система е проектирана за приложения с леки и средни натоварвания.

Тя е проектирана за висок капацитет на натоварване, но е лека. Тя също гарантира максимална производителност благодарение на нейния автоматичен механизъм за натискане и завъртане.

Тя се предлага галванизирана и е подходяща за механични, електрически и вентилационни приложения, както и за приложения на закрито.

ПОЛЗИ

  • Предварително сглобените компоненти на MM системата на Hilti са снабдени с автоматичен механизъм за натискане и завъртане, което позволява нейния лесен и бърз монтаж. Това спестява до 50% време за монтаж в сравнение с традиционните системи, като се гарантира максимална производителност.
  • Технологията “push only” (само натисни) позволява предварително фиксиране и безопасно регулиране на компонентите, преди окончателното закрепване.
  • Плоската глава на винтовия анкер HUS-P позволява регулиране на планките MM-ST във всеки участък на канала. Това е много удобно за приложения за носещи шини, тъй като той може да се закрепи директно на основния материал, без да се ограничава маневреността в шината.   
  • Новата скоба за греда позволява свързвания от двете страни на шината, откъм отворения участък и отзад.

ПОПИТАЙТЕ ИНЖЕНЕР