Как да подкрепяме кръговия принцип

Как да подкрепяме кръговия принцип

Подсказка: като клиент на управлението на машинния парк Вие вече участвате

Циркулярността е важна част от пътя ви към устойчивостта, тъй като се фокусира върху генерирането на максимална стойност от минимално използване на суровини и ресурси. Това е по-добре за околната среда, нашето общество и вашия бизнес.

Вече сме поставили основите на функционираща кръгова икономика чрез услуги като управлението на машинния парк. Можем да помогнем на бизнеса ви да намали потреблението на ресурси, като същевременно оптимизира дейността си. 

Намаляване, повторна употреба, рециклиране

27 %

от масата на един инструмент Hilti е от рециклирани материали спрямо 8% средно за света.
Намаляваме използването на първични суровини, като увеличаваме количеството рециклирана стомана и пластмаса в нашите продукти.

1.3 милиона

инструменти, батерии и принадлежности, събрани от Hilti през 2020 г.
Подкрепете циркулярността, като ни позволите да събираме безплатно вашите инструменти с изтекъл срок на годност. Ще намерим начини да ги използваме повторно или да ги рециклираме.

81 %

от всички събрани материали са рециклирани за повторна употреба.
Непрекъснато подобряваме процента на оползотворяване благодарение на иновациите в технологиите за сортиране и обработка.

1,929 тона

от материала е извлечен чрез рециклиране
Работим, за да гарантираме, че големи количества стомана, мед и алуминий ще се върнат отново в международните стокови цикли.

Намаляване на разточителното прекомерно купуване

Намаляване на разточителното прекомерно купуване

Сега можете да правите повече с по-малко

Чрез управлението на машинния парк разполагате само с необходимото ви оборудване. А със софтуера за управление на активи ON!Track можете да идентифицирате неизползваните или изгубените активи, когато преминавате към нов проект. Имате нужда от нещо само за няколко дни или седмици? Не го купувайте – вместо това използвайте нашата услуга „Инструменти за използване по поръчка“.

Винаги ще получавате висококачествени инструменти, които издържат по-дълго, а нашите местни ремонтни центрове работят, за да удължат живота им още повече. Ако инструментите ви са все още продуктивни в края на споразумението, вие решавате дали искате да удължите договора им.

Ще използваме повторно това, което вече не ви е необходимо

Не хабете това, което не искате

Ще използваме повторно това, което вече не ви е необходимо

Процесът е безпроблемен: Ние ще ги вземем от вас безплатно, където и да се намирате по света. Приемаме дори инструменти и батерии на нашите конкуренти. Но какво се случва с тях? Някои инструменти, функционално равностойни на новите, включваме в нашия фонд за отдаване под наем, като компенсират необходимостта от производство и транспортиране на ново оборудване.

Други се даряват за неинтензивна употреба от хуманитарни и образователни организации. Компонентите, които отговарят на нашите стандарти за високо качество, могат да бъдат използвани повторно от ремонтните ни центрове. Всичко останало отива при нашите партньори за рециклиране.  

Рециклиране практически безкрайно

Рециклиране практически безкрайно

Това, което не можем да използваме повторно, ще се опитаме да рециклираме

Инструментите или компонентите, които не могат да бъдат използвани повторно, се обработват от нашите одитирани глобални партньори за рециклиране.

Поемаме отговорност за нашите продукти през целия им жизнен цикъл. Голяма част от масата на един типичен инструмент е от висококачествени метали, които могат да се рециклират практически безкрайно за различни приложения, и въпреки че постигаме високо ниво на нетермично рециклиране на нашите пазари, продължаваме да работим с партньорите си за рециклиране, за да увеличим още повече добива.

ДА БЪДЕМ ПО-УСТОЙЧИВИ ЗАЕДНО

Като се придържаме към стратегиите за устойчива дейност, можем да дадем приоритет на доброто състояние на околната среда, хората и обществото наред с икономическите фактори.

Прочетете повече за устойчивостта

Флийт мениджмънт

Оптимизирайте финансовото планиране с управлението на машинния парк. Фиксираната месечна такса покрива всички ваши инструменти, включително използването им, разходите за обслужване и ремонт.

Научете повече за управлението на машинния парк

НА СЛЕДВАЩО НИВО С ON!TRACK 3

Осигурете по-добър контрол върху инвентара си, като използвате цифровите решения на Hilti за управление на оборудването и оптимизиране на набора инструменти.

Научете повече за управлението на оборудването