HILTI НАПРАВИ ПОРЕДИЦА СЕМИНАРИ НА ТЕМА „ИЗЧИСЛЕНИЕ НА АНКЕРИ И ДЮБЕЛНИ ВРЪЗКИ“

ПОРЕДИЦА СЕМИНАРИ „ИЗЧИСЛЕНИЕ НА АНКЕРИ И ДЮБЕЛНИ ВРЪЗКИ“

От 30 май до 6 юни 2023 експертите от инженерния отдел на Hilti България направиха поредица от присъствени семинари на тема „Изчисление на анкери и дюбелни връзки“ и направиха практическа демонстрация на измервателна техника и изпитване на крепежни елементи. Събитията бяха подкрепени от регионалните колегии на КИИП и се проведоха в градовете Русе, Варна и Велико Търново.

seminars

Участниците имаха възможност да видят примери с всички модули на софтуера на Hilti - Profis Engineering - анкериране на стомана към бетон и зидария, насаждане на армировка и изчисление на дюбелна връзка при увеличение на бетонови сечения.

По време на събитията се направиха и демонстрации на измервателната техника на Hilti - електронни рулетки и най-новата ни система за сканиране и установяване на диаметъра и дълбочината на армировката в бетона PS 300. Освен това на всяко събитие се демонстрира изпитване на анкери на опън. Бяха представени уреди HAT 30(тестване на опън ≤30kN) и HAT 180 (тестване на опън ≤180kN) с които се тестваха механичен анкери и химически анкер с армировъчен прът.

Събитията завършиха с Q&A сесия, в която участниците имаха възможност да зададат своите въпроси и да получат експертен отговор от професионалистите на Hilti.

Ако сте пропуснали нашите семинари, а искате да бъдете в крак с нашите събития, можете да си направите регистрация на нашия уебсайт и да получавате последните новини по имейл или да ни последвате в социалните ни мрежи Facebook и LinkedIn.