Hilti Connect App brings hassle-free tool services to your fingertips

Удобни услуги за инструменти

Какъв е този инструмент? Как да поправя този инструмент? Как да използвам този инструмент? Няма нужда да се притеснявате - Hilti Connect предоставя лесни и бързи услуги за инструменти само с докосване на телефона Ви.

Hilti Connect App brings hassle-free tool services to your fingertips. Download from the App Store and Google Play

 

Понякога в живота най-простите неща се оказват най-трудни. 

На всички ни се е случвало. Независимо дали става дума за поправка на развалена пералня, откриване на якето на детето Ви или проверка дали велосипедът е в гаранция, понякога нещата просто не са лесни. 

За съжаление, не можем да Ви помогнем с ежедневните неприятности в личния Ви живот, но на работната площадка винаги се стремим да улесним работата. Ето защо разработихме приложението Hilti Connect, за да разрешим неприятности като: 

  • Как мога да поръчам ремонт директно на работното място? 
  • Как мога да намеря серийния номер, когато етикетът е замърсен или повреден? 
  • Как мога бързо да обуча екипа си за използването на даден инструмент? 
  • Как мога да разбера сервизния статус на този инструмент? 
  • Как мога да разбера кой е този инструмент? 

Всичко, от което се нуждаете е Вашия смартфон и приложението Hilti Connect, за да се справите бързо и лесно с подобни предизвикателства, както и с много други, директно на работната площадка. 

Сканирайте. Кликнете. Готово!

 

Удобни услуги за инструменти, за да разрешат проблеми като:

1 / 5
Как мога да заявя ремонт директно на работната площадка?

Вероятно познавате това чувство - трябва да свършите нещо, но неочаквано машината, от която се нуждаете, не работи. Независимо дали става въпрос за пералнята или за инструмент на работното място, важно е да го поправите и да започнете работа възможно най-скоро. С приложението Hilti Connect не е необходимо да търсите разписката за покупка, да търсите в интернет най-близкия сервизен център или да търсите телефонния номер на сервизния специалист, за да организирате поправката му. Просто сканирайте етикета (NFC) на инструмента със смартфона си. След това на екрана ще видите обобщение на основната информация за инструмента, а оттук нататък е необходимо само едно докосване на дисплея, за да организирате ремонт. Ако предпочитате, можете да се обадите директно чрез приложението и да говорите с приятелски настроения екип от отдел "Обслужване на клиенти". След това ние ще вземем Вашия инструмент за ремонт и ще Ви го върнем за нула време! Сканирайте. Кликнете. Готово!

2 / 5
Как да разбера повече за инструмент, когато етикетът е замърсен или повреден?

Независимо дали се опитвате да откриете якето на детето си или се ровите в куп подобни един на друг инструменти на работната площадка, невинаги е лесно да разберете кое какво е. Като прибавим и прашните и кални условия на строителната площадка, надрасканите серийни номера или лошо гравираните такива, изборът става още по-труден. С приложението Hilti Connect можете лесно да идентифицирате инструментите си. Сканирайте NFC етикета и получете достъп до информация като тип инструмент, сериен номер, име на компанията собственик, дата на покупка и др. Сканирайте. Кликнете. Готово!

3 / 5
Как мога бързо да обуча екипа си да работи с инструмента?

Несъмнено Ви е познато плашещото чувство да правите нещо за първи път. Дори нещо като сглобяване на мебели от плоскости може да отнеме повече време от очакваното и често да доведе до не особено задоволителни резултати. Колкото по-бързо се справите, толкова по-добре. На работната площадка използването на непознат инструмент може да бъде точно същото. Още по-лошо е, че може би липсват инструкции за работа или няма кой да ви обучи. С приложението Hilti Connect App просто сканирайте NFC етикета на инструмента и можете да получите незабавен достъп до полезни ресурси като видеоклипове с указания за работа, ръководства за употреба и др. Сканирайте. Кликнете. Готово!

4 / 5
Как мога да разбера сервизно състояние на този инструмент?

Познато ли Ви е това чувство, когато трябва да занесете нещо за поправка, но вече нямате документите за него? Независимо дали става въпрос за планинския Ви велосипед или за електрическите Ви инструменти, понякога е полезно да знаете дали са в гаранция или колко ще струва ремонтът им. Когато става въпрос за Вашите инструменти Hilti, нямате нужда от никакви документи. Просто сканирайте NFC етикета, за да получите достъп чрез приложението Hilti Connect относно гаранционната информация, историята на ремонтите, информация за Fleet Management и др. Когато се използват нашите инструменти за пресоване на тръби, получавате нотификации в приложението, за да знаете кога трябва да се извърши следващото обслужване или поддръжка, така че да можете да планирате това в удобно за Вас време. Сканирайте. Натиснете. Готово!

5 / 5
Как мога да разбера кой инструмент е това?

Когато всичко изглежда еднакво, може да е трудно да определите кое е Вашето. Независимо дали става въпрос за багаж на лентата на летището, спортни чанти на един и същи футболен отбор или електрически инструменти, които се връщат в складовете или магазините за инструменти под наем, би било наистина удобно да знаете кое е вашето. В края на краищата не искате чужда енергийна напитка, бельо или електроинструмент. С приложението Hilti Connect можете бързо и лесно да идентифицирате инструментите Hilti. Сканирайте NFC етикета и получете достъп до информация като тип на инструмента, сериен номер, име на компанията собственик, дата на покупка и др. Сканирайте. Кликнете. Готово!

Допълнителна функционалност на Hilti Connect за инструментите за директно закрепване

1 / 3
Къде са моите инструменти за директно закрепване?

Неправилното поставяне на инструмент на натоварена работна площадка, в склад или в автомобил може да означава, че ще загубите много време и усилия в търсене. Вече не! С функцията "Намери ме" на Hilti Connect и съвместим инструмент за директно закрепване можете бързо да намерите наскоро използвания инструмент в радиус от 30 м. Но какво става, ако инструментът е извън обсега? Hilti Connect ще ви покаже неговото "последно сканирано" местоположение на картата... идеално за големи работни площадки или за споделени инструменти.

2 / 3
Какво не е наред с моят инструмент за директен монтаж?

На всички ни се е случвало да се мъчим да разберем защо даден инструмент не работи. Това може да бъде много разочароващо и да забави или напълно да спре работата Ви. Като използвате функцията за проактивно отстраняване на проблеми Hilti Connect със съвместимите си инструменти за директно закрепване, можете да диагностицирате проблема и да се върнете към работа за нула време.

3 / 3
Колко добре работи моят инструмент за директен монтаж?

Стандартният инструмент за директно закрепване трябва да се обслужва на всеки 2 500 закрепвания, за да работи по най-добрия начин, но как да знаете колко сте направили от последното обслужване? Трудно е да се следи, нали? Сега Hilti Connect може да Ви помогне с данни за използването в реално време и исторически данни, които Ви казват точно колко закрепвания сте направили, поддържайки Вас и Вашия инструмент в най-добра производителност.

С ON!Track можеш да контролираш твоите фирмени активи, машини и съответните сертификати, директно от обекта

ОПЕРАТИВНИ, БЪРЗИ И ПРОДУКТИВНИ

С ON!Track можеш да контролираш твоите фирмени активи, машини и съответните сертификати, директно от обекта

Прочетете повече
Флийт мениджмънт

КАК С ПОМОЩТА НА ТАЗИ УСЛУГА НА HILTI ЩЕ НАМАЛИТЕ РАЗХОДИТЕ СИ ПО МАШИННИЯ ВИ ПАРК

Ние управляваме Вашите машини, Вие управлявате Вашия бизнес

Прочетете повече