Насоки за проектиране на инсталационни системи

Как да проектирате опори за инсталационни системи.

Hilti има десетилетия опит в проектирането и изграждането на инсталационни системи по целия свят.

Ето защо можем да използваме нашия опит, за да Ви помогнем да проектирате свой собствени строежи и проекти. Това може да обхване всякакви строителни обекти -  от статични натоварвания до специализирани инсталации като противопожарни, звукови и инсталации в земетръсни райони.

Предлагаме широкообхватна помощ, включително проектантски софтуер, технически данни и експертни съвети от инженерите на Hilti.

СЕИЗМИЧНО ПРОЕКТИРАНЕ

СЕИЗМИЧНО ПРОЕКТИРАНЕ

Все по-важно изискване за строителното проектиране е сградите да бъдат земетръсоустойчиви. Нашите инженери могат да Ви помогнат да намерите продуктите, обичайните решения и да Ви окажат съдействие при сложните изчисления в проектирането и строителството.

Повече информация

Please enter a subline

Please enter link
ПРОЕКТИРАНЕ ЗА УСТОЙЧИВОСТ НА КОРОЗИЯ

ПРОЕКТИРАНЕ ЗА УСТОЙЧИВОСТ НА КОРОЗИЯ

Нашите инсталационни системи Hilti са налични в широка гама от материали и покрития, подходящи за приложения от суха среда на закрито до условия в открито море. Благодарение на дългосрочните ни проучвания и развойна дейност, придобихме голям опит и можем да Ви помогнем със съвет за това как да избирате подходящо решение, за да избегнете корозия.

Повече информация
ПРОЕКТИРАНЕ ЗА ТОПЛИННО РАЗШИРЕНИЕ

ПРОЕКТИРАНЕ ЗА ТОПЛИННО РАЗШИРЕНИЕ

Голямото предизвикателство, когато закрепвате тръби, подложени на загряване, е топлинното разширение на тръбата и влиянието ѝ върху опорите и заобикалящата я среда. Вижте как да управлявате топлинното разширение в проекта си с четири ключови принципа за контрол на топлинното разширение на тръби.

Повече информация