КАК ДА ПРОЕКТИРАТЕ ЗА НАПУКАН БЕТОН

Избиране на правилна анкерна връзка за напукан бетон

Hilti HST3 cracked concrete design

По бетона често може да се наблюдават напуквания дължащи се на стареенето, температурата и натоварванията.

Така че, когато проектирате анкерни системи за бетон, много е важно да имате предвид състоянието на бетона, с който работите.

Анкерите са особено засегнати при напукване на бетона, защо напукванията в бетона обикновено преминават където са поставени анкерите. Това може да повлияе значително на устойчивостта на анкерите.

И така, в Hilti разработихме анкери, които са специално проектирани за напукан бетон.

Гледайки напред и използвайки анкери, които са специално проектирани за напукан бетон, може да помогне конструкциите да бъдат безопасни, а също да се избегнат скъпи ремонти.

КАК НИЕ МОЖЕ ДА ПОМОГНЕМ ПРИ ПРОЕКТИРАТЕ ЗА НАПУКАН БЕТОН

В Hilti също може да Ви помогнем при изготвяне на Вашия проект, посредством нашата гама от проектантски услуги и софтуер Hilti PROFIS.

ПОПИТАЙТЕ ИНЖЕНЕР

Hilti PROFIS

ВСИЧКО НА ЕДНО МЯСТО - СОФТУЕР ЗА ПРОЕКТИРАНЕ НА АНКЕРИ

Увеличете Вашата производителност, като проектирате връзките стомана-бетон като едно цяло

Повече информация
Hilti HST3 stud anchor

Сеизмично проектиране

Hilti PROFIS Anchor софтуер и PROFIS 3 софтуер за проектиране включват характеристика за проектиране на Вашите анкерни системи, специфични за напукан бетон.

Повече информация

НАШИТЕ ИНЖЕНЕРНИ УСЛУГИ ЗА ПРОЕКТИРАНЕ

Нашите Hilti експертни инженери по проектиране, работят съвместно с нашите клиенти по целия свят, на обекта, посредством уеб сайта и по телефона. Те могат да Ви помогнат да създадете Вашия проект, или да изготвят проект за Вас. Само се свържете с местния екип на Hilti, за повече информация.